24 Ekim 2014 Cuma

Arkadaşın Ablasıyla Sıcak Seks Anılarım

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,biz 18 yaşında azgın iki kişiyiz.kankayız desem daha doğru olur.bi tane daha arkadaş var bi ablası var tam bir afet.
ismi merve hep onu sikmenin hayaliyle yaşadım,bir gün o çocuğun evine gittim.üçümüz buluşup onluk cigara alcaktık.zile bastım kapı açıldı.ablası açmıştı kapıyı s… nerde dedim izmire amcamın yanına gittiler dedi.bende oldu o zaman dedim gidiyordumki içeri gel dedi. bende girdim bişeyler içermisin dedi olur dedim nescafe getirdi varmı bişeyin dedi.bende ne gibi dedim.otun varmı dedi var dedim
ama olurmuki dedim.olur dedi çıkar dedi çıkardım bi çiftli cigara var yapıştırdım.nescafe ile içtik kafamız bi ufak kırıldı.ben banyoya gircm sen rahatına bak dedi.ben gidim dedim bırakmam dedi daha bitmedi daha cigara içcez dedi. tamam dedim banyoya girdi ve ben cigaranın da etkisiyle bayağı tahrik olmuştum.ve
televizyona kitlenmişken birden beni çağırdı bende gittim kapının önünden noldu dedim.içeri gir dedi benim yarak birden yanardağ gibi kaynadı içime bir sıcaklık geldi.bana sırtımı sabunlarmısın dedi bende olur dedim ve sabunlamaya başladım sikim iyice kalkmıştı.onun o pürüzsüz vücuduna dokunmak beni iyice azdırmıştı.sonra bacaklarımı sabunla dedi bende başladım sabunlamaya iyi ce yaklaşmıştım madene
birden durdu ve bana bakıp ıslanmışsın üstündekileri çıkartda rahat et dedi.bende yok falan dedim ama ısrar edince dayanamadım çıkardım kilodumun içinde sanki bir beyzbol sopası vardı.baktı ve güldü ben ise utancımdan kıpkırmızı oldum bana onu da çıkar dedi bende fırsat bu fırsat dedim ve çıkardım eliyle taşaklarımı sıvazladı.
ve yarağımı kokladı ve yumuldu yalamaya.bende başını okşuyordum domalttım götten bi güzel siktim.sonra zil çaldı baktım kankam gelmişti yukarı çıktı önce manzarayı görünce şaşırdı.sonra dalgayı kaldırmaya başladı.bende kaynanan seviğyomuş gel sende katıl dedim cebinden cigarayı çıkardı ve sarmaya başladı.bende bu arada boş durmayıp götten kayıyodum.kankamda bu arada cigarayı ateşledi çekiyodu
sonra ben soluk almak için bıraktım cigarayı aldım elime ve çektim kafa da doldu tabi sonra başladık akşanma kadar devam ettik sikişe o gece orda kaldık sabah kalktımda kız sikimi yalarken uyuya kalmışız aynı pozisyonda ağzına dayadım yeniden haydarı haydar da uyandı banyoya girdik üçümüz bide banyoda kaydık.sonra ayrıldık ve artık her fırsatta kayıyorum merve ye çok güzel amı var tavsiye ederim hadi byee..

Kaynanam Kocası Ve Ben

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben .sexbir.com/?mpa_c.qw?rs=126&rid=51″ onmouseout=”return nd();” onmouseover=”return overlib(‘Zevce.com da kaç tane ayşe varsa hemen tıkla ve gör.’, CAPTION, ‘Hemen Ara-Bul’);” style=”color: blue; font-family: Verdana; text-decoration: none;” target=”_blank”> ayşegül
20 yaşındayım..esmer tenli, dolgun vücutlu bir kızım..sevgilim beni çizgiroman kahramanı druunaya benzetir..anlatacağım hikayem annem ve annemin sevgilisiyle ilgili..annem babamla ayrı değil ama bir sevgilisi var..ben babamın bundan haberinin olduğunu ama karşı çıkamadığını düşünüyorum..annemin sevgilisinin ismi erhan.annemde gençe seksi ve alımlı bir kadın…
bir öğlen sonrası eve geldim..annemlerin yatak odasından sesler geliyodu..annemin sesini duydum ama erkek seside vardı..bu saatte babam olamazdı çünkü işte olması gerekirdi..yatak odasına doğru yaklaştım..kapı aralıktı..içeride annem ve erhan çırılçıplaktı..

annem yatağa oturmuş
erhan eğilmişonun bacak arasını yalıyodu..çok garip olmuştum..seyretmeye başladım..annem zevkle inliyo bacak arasından şapır şupur sesler geliyodu..yavaş yavaş bacak aramın ıslandığını ve kaşınmaya başladığını farkettim..ve elimle mini eteğimi sıyırıp vaginamı okşamaya başladım..
bu arada yanlışlıkla kapıya dokundum..kapı yarıyarıya açıldı ve ben elim amımda kapıda kalakaldım..ne yapacağımı bilemedim..elimi bacakaramdan bile alamadım..annem şaşkınlıkla bana bakıyo erhansa naapacağını bilemez şekilde bakıyodu..kendimi toplar toplamaz mutfağa doğru kaçtım..
biraz sonra erhan yanıma geldi..üzerinde sadece külodu vardı..şaşkınlıkla bişeyler anlatmaya çalışıyodu..birbirlerini seviyolarmış..anlayışlı olmamaı bekliyolarmış falan filan..durumu izah etmeye çalışıyodu..bense sadece küloduna sığmayan kalkık sikine bakıyodum..erhan farketti..ve sustu..yüzüne baktım..
elimi külodunun içine soktum ve ateş gibi sıcacık sikini yakaladım..benide yaparsa bu olayı kimseye söylemeyeceğimi söyledim..anneme .sexbir.com/?mpa_c.qw?rs=126&rid=296″ onmouseout=”return nd();” onmouseover=”return overlib(‘Dolgun memelerime, düzgün ve uzun bacaklarıma hayran olmayan erkek yoktur. Hemen tıkla, gel, kendi gözlerinle gör beni!’, CAPTION, ‘Liseli Kızın Koca Memeleri’);” style=”color: blue; font-family: Verdana; text-decoration: none;” target=”_blank”> kızmıştım ve bu teklifimi reddedemeyecek konumda olduğunu biliyodum..
annem yatakta acakalarını ayırmış mastürbasyon yapıyodu..çok çaçırmıştım..çok bozulduğunu sanmıştım..annemin vücuduna baktım gayet hoştu..düzenli spor yapardı ve iki çocuk doğurmasına rağmen sıkı bir vaginası vardı..bana baktı gülümsedi ve soyunup yanına girmemi söyledi..soyundum..üzerimde sadece külodum kalmıştı..
yatağa girer girmez memelerimi sıkmaya okşamaya başladı..çok garip olmuştum..hiçbirşey hissetmiyor ama olanlara seste çıkarmıyordum..erhan arkadan kalçalarımı okşamaya külodumu koklamaya başladı..ennem memelerimi emiyodu..erhan külodumu indirip kalçalarımın arasını yalamaya başlayınca ben gevşedim..
erhan kıçımın deliğini yalamaya başladığında bende annemle dudak dudağa öpüşmeye başladım..annemin amı vıcık vıcık olmuş amından akan sular yatağın çarşafına sızıyodu..vücudum alev alev olmuş, meme uçlarım füze gibi kalkmıştı..erhan arkamı bıorakıp annemin dudaklarını öpmeye başladı..
kıçımı yalarken ıslattığı ağzı annemin ağzınıda ıslatmıştı..annem erhanla öpüşürken bir eliylede erhanın sikini okşuyodu..erhan annemi domalttı..annemin amı fazla sulanmıştı ve sikilmesi gerekiyordu..annemi bir erkeğin önünde böyle dörmek beni dahada azdırıyodu..
erhan sikini annemin amında gezdirirken annem başını erhana çevirip ağlamaklı bir ifadeyle “sik artık beni” der gibi baktı.. fahişeler gibi kırıtıyo ve dudaklarını ısırıyodu..bacaklarımı ayırıp annemin yüzüne gelecek şekilde önünde oturdum..annem amımı yalamaya başladığında erhan anneme geçirdi..
erhan arkadan kaydıkça annemde amımı kasıklarımı deli gibi yalıyodu..erhan arkadan her vurduğunda annemin ağzı amıma gömülüyodu..annemin arkasından gelen “şlak şlok” sesleri beni dahada azdırmıştı..annem bir yandan erhana siktirirken bir yandanda annelik şefkatiyle dilini heryerime sokuyodu..
yaptığımız işin günahı beni dahada azdırıyodu..erhan annemin yanına domalmamı istedi..geçtim yanyana kalçalarım yandan anneme değecek şekilde domaldım..tam karşımızda koocaman bir ayna vardı..erhan tam arkamızda kazık gibi olmuş sikiyleönünde domalmış anne-kızın vıcık vıcık sikilmeyi bekleyen deliklerini seyrediyodu..
biz kıvranmaya başlayınca parmağını anneme sikini bana soktu..annemi siken sik tarafından sikiliyodum..ben sesli sesli inlemeye tatlı çığlıklar atmaya başladım..erhan arkadan amımı sikerken annem benim yanaklarımı öpüyodu..
bana bakarak orospular gibi
gülümsüyodu..erhan sikini götümden çıkarıp annemin göt deliğine sürmeye başladı..erhanın bu davreanışları beni o kadarheyecanlandırıyoduki orospu annemin kıçı benim amımın suyuyla sikilecekti..sikini annemin ıslak deliğine biraz bastırdı ve sokmaya başladı..şimdi parmağını bana sokmuş annemi götünden beceriyodu..
parmaklarını annemin amında ıslatıp göt deliğimi ıslatmaya rahatlatmaya çalışıyodu..parmaklarını sokmaya başladı..bir parmak..iki parmak..deliğimi genişletip sikecekti..annem vıcık vıcık kıçına girip çıkan yarrağın hareketleri hızlandıkça kancık gibi inlemeye kıçını sallamaya başladı..galiba boşalacaktı..
zavallı babam bu durumu görse acaba ne yapardı..??evlilik yatağında yabancı bi adam karısını ve kızını sıraya koymuş inlete inlete sikiyodu..annemle inlemelerimiz bazen birbirine karışıyor bazende tek ağızdan çıkıyomuş gibi oluyodu..erhan götünü sikerken eliyle amını okşamaya başladı..inleye inleye boşalırken kıçımda üç parmak vardı..
annem kalkıp benim önümde bacaklarını açıp oturdu..bana sarıldı..dudaklarımı öptü ve yanağımı göğsüne dayadı..erhan sikini domalmış götümün deliğine bastırıyodu..elleriyle kalçalarımı ayırdı ve sikini yavaş yavaş kıçıma sokmaya başladı..acı karışık zevkle inlemeye başladım..
annem şefkatle yanaklarımı öperken bir eliylede kalçamı ayırıp sikilişimi kolaylaştırıyodu..nede olsa evladıydım..acı azalmıştı..kıçımı iyice diktim..erhan orta parmağını annemin ağzına verdi..anneme parmağını emdirirken banada arkadan kaymaya devam ediyodu..
annemin kucağında inleye inleye sikiliyodum..tam boşalacaktımki erhan arkama boşalttı..götümün içi meniyle dolmuştu..sikini çıkardı ve annemin ağzına verdi..annem erhanın sikini yalayıpgötüme sığmayan menileri temizledi..
” .sexbir.com/?mpa_c.qw?rs=126&rid=296″ onmouseout=”return nd();” onmouseover=”return overlib(‘Dolgun memelerime, düzgün ve uzun bacaklarıma hayran olmayan erkek yoktur. Hemen tıkla, gel, kendi gözlerinle gör beni!’, CAPTION, ‘Liseli Kızın Koca Memeleri’);” style=”color: blue; font-family: Verdana; text-decoration: none;” target=”_blank”> kızında senin kadar tatlıymış” dedi ve giyinmeye başladı..anneminde benimde bacak aramız vıcık vıcık olmuş ikimizde sikilmekten mayışmıştık..ikimizinde deliği kıpkırmızıydı..annemingötünden hala meni sızıyodu..erhan odadan çıkarken ben annemin kalaçalarını ayırıp deliğini yalamaa başladım..
pazrmaklarımla deliğini ayırıp kıçında kalan menileri emdim..oda amımı yalayarak beni boşalttı..sonra birbirimize sarılıp uzandık..yorgunluktan uyumuşuz..uynadığımızda aramızda herşey dsahada farklı olmuştu..artık harika birer arkadaş olmuştuk birbirimize….

Azgınlıktan Kardeşimi Elledim

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben emre(gerçek adım değil)17 yaşındayım kız kardeşim 15 yaşında 178 boyunda 60 kg sarışın küçük ama çok güzel göğüsleri var ve hafif dolgun bi kalçası var. neyse olaya geçiyim
ben okuldan gelmiştim kızkardeşim evdeydi onlar bizden önce dağılıyor farklı lislerde okuyoruz içeri girdiğimde bnim dalga kalkmıştı pantolonla göbeğimin arasına sıkıştırmıştım üstünede gömleği çektim görünmüyodu üstümü değiştirdim çorap almak için kardeşimin odasına girdim kardeşim üstünü ben gelmeden hemen önce değiştirmişti eteği gömleği çorabı yerdeydi kendisi odada yoktu bnde aldım k.corabını koklamaya başladım am kokuyodu iyice abarttım skimi sıvazlamaya başladım sonra içerden kardeşimin seslendi abi bi gelirmisin diye bende k.corabı yere attım sikimi eşofmanla göbeğimin arasına sıkıştırdım ne var dedim bn yemek yapcam açmısın ona göre yapıyım dedi bende açım dedim sonra tezgahın altındaki dolaptan tencereyi almaya eğildi ama ne eğilme kalçasından bi frikik verdi bide göğüslerinden aldı tencereyi ocağın üstüne koydu tüpü yakmadan beline sarıldım arkadan biraz deydirdim fark etti abi napıyosun dedi ağzını kapattım zorla odama götürdüm sırt üstü yatırdım abi yapma filan dedi ama azmıştım bi kere pijamasını indirdim ağlamaya başladı abi yapma nolursun filan diyodu ağzını tekrar kapattım iç çamaşırını sıyırdım amı güneş gibi sarıydı önce elimi bacaklarına attım okşadım biraz sonra amından göğüslerine doğru çıktım ağlamıyodu ama yüzü hala nemliydi ve çırpınıyodu elime tükürdüm amını ıslattım sonrada dalgayı ıslattım tam içine gircekken kalçadan döndü bacaklarına sürttü zorla düzelttim ilk girişi yaptım amı kanamaya başladı bir iki defa gitgel yaptım kanama artınca korktum( ) çıkardım baya bi ağladı pişman oldum yaptığıma sonra gitti duş aldı boşalamadım ama hiç umrumda değildi boşalıp boşalmamam kendi kardeşime niye böyle yaptım diye düşünüyodum sonra aklıma akşam babama söylerse nolcağı geldi gidip yanına söyleme diyemezdim yaptığımın cezasını çekcektim illaki akşama kadar ayrı odalarda oturduk yüzyüze gelmedik bile bende duş almıştım üstüm kan olmuştu babam geldi kapıyı kardeşim açtı hoşgeldin baba filan dedi ben baya bi korktum ecel terleri akıtıyodum annemde geldi beni yanlarına çağırdılar hayatımda böyle korkmamıştım elim ayağım boşaldı gittim yanlarına kardeşim bana garip bi şekilde bakıyodu sonra annem birazda yanımızda otur hep kendi odandasın dedi bi an rahatladım ama kardeşimin bakışları yine eski halime döndürdü akşam oldu herkez yatağına çekildi ben kardeşime teşekkür etcektim söylemediği için ama uyumuştu sonraki gün cumartesiydi sabah uyandım oda uyanmıştı gittim yanına damla sağol söylemediğin için dedim gözlerime baktı ama dünki bakıştan eser yoktu önemi yok dedi biraz gülümsedi biraz konuştuk sonra aslında bende istiyodum ama böyle olmasını istemiyodum dedi bende nasıl olmasını istiyodun dedim zorla olmasaydı daha iyi olcaktı bide kızlığımı bozmasaydın dedi bende kız olduğunu bilmiyodum taş gibisin kızlık bırakmazlar diye düşündüm dedim gülümsedi benimle beraber olmayı bu kadar çok istediğini bilmiyodum dedi bu sırada benimki yine kalktı düzelmeye çalışıyodum fark etti düzeltmene gerek yok birazdan yine düzeltmek zorunda kalcan dedi ben olayı anladım ama salağa yattım nedenki dedim öyle olcak işte dedi biraz sustuk ben dudaklarına baktım( ) yapışsammı yapışmasammı diye düşüyodum 2 dakka filan oldu hadi artık dedi bende düşünmeyi bıraktım yapıştım dudaklarına üstüme aldım kendime doğru çektim elimi göğüslerine attım sütyen giymemişti elimi cıkarttı göğüslerinin arasından bluzunu cıkarttı üst tarafı tamamen cıplaktı küçük sivri göğüslerini yalamaya başladım kafamı göğüslerinin arasına bastırdı iyice yaladım sikim eşofmanın altından amını dürtmeye başladı altındaki kısa şortu cıkarttı siyah bi iç çamaşırı giymişti onuda cıkarcaktı cıkarttırmadım beni soy dedim soymaya başladı boxer ı indirdi biraz sonra durdu geri çekti anlamadım sonra beni yalamaya başladı sonra elini boxerın içine soktu aşşağı yukarı oynadı sonra boxerı indirdi ağzına almadı ama diliyle yaladı koltuk altından tuttum kaldırdım kalçalarından tuttum sıkmaya başladım iç çamaşırını çok hızlı bi şekilde indirdim sırt üstü yatağa yatırdım amını yalamaya başladım kafamı bastırdı bi 7-8 dakka yaladım boşaldı sonra içine girdim inlemeye başladı inledikçe tahrik oluyodum ellerimi kafamın arkasından birleştirdim uzun bi gitgelden sonra bende boşaldım duşa girdi daha o çıkmadan benimki yine ayaklandı bende girdim duşa yeter ama ya dedi bende napıyım kızım öyle bi tahrik ettinki dedim çabuk ol o zaman dedi duşta domalttım bunu girdim içine iyi gitgel yapamıyodum kabine çarpıyodum şap şap ses geliyodu gitgel yaparken göğüslerinden tuttum fazla sürmedi boşaldım o beni yıkadı bende onu sonra baya yaptık okul kıyafetleriyle filan yaptık baya bi fantezi yaptık

Kocamın Türbanlı Seks Fantezisi

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben özel bir şirkette çalışan tesettürlü bir kadınım. İşyerine pardösülü başım eşarpla örtülü olarak gidiyor, içeride sadece pardösümü çıkarıyorum. Şirkette benden başka hiç bir bayan başını örtmüyor, çoğu mini etek giyordu. Eşimin anı ölümünden sonra şirketteki bayanlardan etkilenerek makyaj yapmaya başladım. Bir müddet sonrada pardösünün altından mini etek giymeye başladım. Bir sabah patron beni odasına çağırıp içerisinde elbise olan bir poşet verdi.
Bana ” bundan sonra işe gelince arşiv odasına üzerini değiştirip bu elbiseleri giyeceksin ” dedi. Bende arşiv odasına gidip üzerimi değiştirdim. Epeyce bir zaman bu şekilde devam ettim. Bir akşam üzerimi değiştirmek için arşiv odasına gittim. Eteğimi ve kazağımı çıkarmıştım. Tam eşarbımı çıkarıyordum ki rafın arkasından patron birden karşıma çıktı. Ben neye uğradığımı şaşırdım. Çünkü rafın arkasından patronun, beni külot ve sutyenli halimle izleyip karşıma çıkacağını hiç düşünmemiştim. Patron “senden hoşlanıyorum bu akşam misafirim ol” dedi. Bende “hayır benim gibi tesettürlü bir bayana nasıl bu teklifi yapabiliyorsun ” dedim. Patron ” sen üzerini değiştirdiğinden beri her gün külotunu sutyenini bazende memelerini görüyorum” dedi. Ben de nasıl sorunca kamerayı gösterdi. Meğer arşiv odasına gizli kamera koymuş her sabah ve akşam soyunup giyinirken beni seyrediyordu. Sonra elini külotumun içine sokarak amımı okşadı. Sonra da dudaktan öpüşmeye başladık. Bir ara elim başıma değince eşarpla örtülü olduğunu anladım. Eşarbımı çıkarmak isteyince mani oldu. Böyle daha seksi görünüyorsun dedi. Sonra üzerimi giyip, ben değişirken kameraya çektiği kasetide alarak evine gittik. Patronun yalnız yaşayan bekar biriydi. Beni yatak odasına götürüp, çekmeceden bir tane küçük dar içini gösteren külotla bir büyük ipek eşarp aldı. Bana uzatıp ” sadece bu külotu giy. Başını da bu eşarpla güzelce ört. Seksi şekilde makyaj yapıp içeri gel” dedi. Bende dediklerini aynen yapıp yanına gittim. Önce beraber yemek hazırlayıp yemeği yedik. Sonra çay içtik. Çay içerken amıma memelerime tutuyor bana da ” tesettürlü bir bayanın bu şekilde yanıma oturup sevişeceğim hiç aklıma gelmezdi” diyordu.Sonra patron soyundu. Yarağını görünce heyecanlandım. Çünkü kocaman iri bir yarağı vardı. Beni yatağa yatırıp sikini dudaklarıma gezdirmeye başladı. Öpmeye çalışıyordum. Bazen sikini başımdaki eşarba sürüyordu. Sonra elimle tutup ağzıma sokmaya başladı. Altını üstünü yalamaya git gel yapmaya başladım. Götüm zevkten titriyor, amım vıcık vıcık olmuştu. Bacaklarımı açıp amımı yalamaya başladı. Bacaklarımı karnıma doğru bastırıp amımı iyice azdırdı. Amımdan akan zevk suları göt deliğine sızıyordu. Kocaman sikini amıma yavaşça sokmaya başladı.Zevkten inliyordum. Elleriyle göğüslerimi okşuyordu. Zevkten çıldırmak üzereydim. Bir ara kendimi karşımdaki aynaya gördüm. Başörtülü sikilmek benimde hoşuma gitmişti. Bana “seni götten sikmek istiyorum” dedi. Götüme biraz krem sürdü. Kendi sikini de eşarbıma kuruladı. Sonra arkama geçip başörtüme tutarak götümü sikmeye başladı. Götümü sağa sola kıvırtarak sikişini zevklendiriyordum. İnlemelerim götümden gelen şılak şılak seslerine karışıyordu. Zevkten kudurmuştum. Dayanamayarak boşal dedim. Sonra başımdan eşarbı alıp içine boşaldı. Eşarbın her tarafı meni olmuştu. Sonra eşarbı amıma sokup külotumu giydirdi. Beraber üzerimizi giydik. Patron beni evime götürdü. O günden sonra sevişirken patronun içine boşaldığı eşarbı devamlı külotumun içine koyarım. Amım o eşarptan büyük zevk alır. O günden sonra devamlı patronumla beraber olup beni başörtülü sikerdi. Sonra ben başka bir nedenden dolayı şirketten ayrıldım.


Sekreterim İle Ofiste Unutulmaz Seks

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları.Başımdan yaklaşık 1 ay önce Bursa`da geçen bu inanılmaz hikayemi size anlatmak istiyorum. Kendime ait bir işyerim var. necla adında 26 yaşında muhasebecimizin yanında çalışan ve iş nedeniyle benim ofisime sık sık gelen çekici bir bayan vardı. Başlangıçta ilgimi çekmiyordu ama güzel havalarda giydiği mini etek ve güzel vücudu dikkatimden kaçmıyordu, genelde her zamanki gibi nazik davrandığım için benimle rahat konuşmaya başlamıştı, bir gün ofiste yanlızdım ve ay sonuydu, telefon etti bazu faturaların imzalanması için bana uğramayı düşündüğünü ve yalnız olup olmadığımı sordu, genelde akşamları yalnız çalıştığımı bilmesine rağmen yalnızım dedim ve beklediğimi söyledim. Yarım saat sonra geldi.. kapıyı açınca karşımda çok daha seksi, altında beyaz bir mini eteği olan ve üstünde hafif dekolte üzerine şık bir ceket vardı.. makyajını tazelemiş ve güzel kokan ve başımı o an döndüren parfumuyle bana çekici gelmişti. Necla aslında çok seksi, 1.68 boyunda 50 kilo ağırlığında müthiş güzel bir bayanmış ama nedense onu erken farkedememişim bugüne kadar.. Gelip yanımdaki koltuğa oturdu ve havadan sudan konuşmaya başladık.. canının çok sıkıldığını ve benimle sohbet için geç geldiğini söyledi, bu arada bana frikik vermeye başladı, o ana kadar gayet sakin ve işle ilgili konuşurken konsantrasyonum kaybolmaya ve gözlerim necla`nın bembeyaz bacaklarına ve bacak arasına doğru kaymaya başladı. bakışlarımı kaçırmak istesemde daha çok frikik verip ve bacak arasını açarak bana anlatıyordu, kırmızı renk kilodunu görünce benimki yavaş yavaş kalkmaya başladı, hemen kalkan sikimi görmemesi için oturma şeklimi değiştirdim ama neclanın gözünden kaçmamıştı, eteğinin kenarını biraz daha açtı.. artık ok yaydan çıkmştı..kendini bana siktirmek istiyordu. bıraktım kendimi..normal pozisyonuma döndüm ve sikim artık pantolunumu patlatacak seviyedeydi..artık ben onun kiloduna ve oda benim kalkan sikime bakıyorduk ve sözlerimiz ve konuşmalarımız giderek azalıyordu..birden necla bu kadar kısa sürede tahrik edeceğimi zannetmiyordum dedi.. bu başla demekti.. hemen yanına yanaştım ve dudaklarına yapıştım inanın 2-3 dakika hiç ayrılmadan delice ve tutkuyla öpüşüyorduk.. seninim..ne istersen yap..beni rahatlat diye konuşmaya başladı.. birden fermuarımı indirip ve yerinde duramayan sikimi eline alıp ohhh…işte bunu istiyorum ..çok güzel…çok mükemmel…demeye başladı.. hemen ağzına aldı.. müthiş bir sıcaklık..sanki yalamıyor..boğazının derinliklerine çekip yavaşça bırakıyor ve tekrar emiyordu.. uzun süre emmeye devam ederken bende onu soymaya ve mini eteğinin altından amını ellemeye başladım.. bacak arası su gibi olmuştu.. elimle amını okşarken inlemeye başladı.. amı daracık ve her dokunuşta ohhh…erkeğim…ohhh..devam et diyordu.. bu arada boşalacağımı söyledim..hızlandı ve ağzına patladım.. bütün spermlerimi ve sikimin her tarafını yaladı.. ve daha yeni başladım.. bu gece bu sikin tadını çıkaracağım dedi.. benim ki hazır bir şekilde yalamaya başlayınca tekrar kalktı.. ama sıra bende dedim.. koltuğa yatırdım.. ve soydum.. gögüsleri muhteşemdi.. gögüsuçlarını öpmeye ve yalamaya başlayınca inlemeler artı..ve başımı bastırarak ısır onları dedi.. ben de artık uçuyordum.. dudaklarım göğüslerinde iken elim amının içine girip çıkıyordum… ve sık sık ohhhh..ohhh.. boşaldım diyordu.. artık elleriyle başımı bacak arasına kaydırdı…müthiş bir manzara.. tertemiz..bir tane kıl yok.. ve daracık.. yalamaya başladım..dilimi kilitorisinin derinliklerine kadar sokuyordum.. aşkım.. dilinde sikin kadar güzel.. ne olur devam diyordu.. ama amının kokusu ve akan sular başımı döndürmeye başlamış ve rutin bir tempoyla amını yiyordum artık.. böylesini ilk kez görüyordum.. sok artık..dayanamıyorum diyordu..ama ben aceleye gelmek istemiyordum..ne olur aşkım yarağını dibime kadar sok diye inliyordu… yarağımın ucunu sürtmeye başladım.. ama o eliyle hızlıca amının dudaklarına dayayıp kendini sikime doğru kaydırdı.. yavaşça girmeye başladım.. artık inlemeleri artmış..ne olur sik beni sabah kadar.. bu kadar güzel sikilmemiştim.. sik beni diye inlemeler benim hızımıda arttırdı.. amı sıcak bir volkan gibiydi.. bacaklarını belime doladı ve artık daracık amınının içinde uzun süre gittim..boşalacağımı söylediğimde hemen çıkarıp ağzına aldı ve ağzına patladım.. ama durmuyordu hemen ağzına alıp kaldırdı.. ben koltuğa oturdum hemen üstüme çıktı ve zor giren daracık amına elimle masaj yapıyordum..dudaklarımız birleşti..ve üstümde gitmeye başladı.. birden durdu ve kendini kastı.. amıyla sikimi sıkıştırmaya başladı..inanın böylesini ilk kez yaşıyordum.. 1-2 dakika bu sıcaklığı hissettim..daracık amı sikimi öyle kavramıştıki .. hayatımın en güzel orgazmını yaşıyorum dedi.. diğer elimle götünü elliyordum.. ve sikim halen daracık amcığında hareketsiz duruyor ama ben elimle göt deliğini masaj yaparak genişletiyordum… ve yavaşça elimle göt deliğini genişletmek için sokup çıkarıyordum… artık inlemeleri o kadar artmıştıki .. birden üstümden kalktı çantasından krem aldı hemm götünü hemde sikimi kremledi ve koltuğa domaldı ve götümden istiyorum dedi.. sikimin ucunu dayadım ama götü o kadar dardıki yavaşça girmeye çalışıyordum.. hızlan dedi..daha önce yaşadım.. bunun zevki başka.. ben dururmuyum… yavaşça soktum..biraz gidip gelince lopp diye ses geldi..artık sikim götünün derinliklerindeydi.. hızlıca köklemeye başladım.. inlemeleri beni dahada tahrik ediyordu..5 dakika kadar siktim..ama dayanacak gücüm kalmamıştı…götüne patladım.. artık onunda dayacak gücü kalmamıştı.. giyindik ama benim sikim tekrar kalktı.. buna dayanamam dedi… ellerini koltuğa dayadı önüme domaltıp eteğinin altından kilodu sıyırıp amına girdim tekrar.. ohhh… hızlı sok.. dibine kadar.. ben sikiyordum hemde kalçalarını tutarak köküne kadar girmesini sağlıyordum.. o boşaldı ama ben devam ediyordum..3-4 dakika sonra boşalma esnasında ağzına alıp hepsini yuttu.. bir yıldır ilk kez seks yaptığını ve buna fazlasıyla değdiğini söyledi.ama bende böylesini ilk kez yaşıyordum.. ertesi gün necla işyerinde zor yürüyormuş.. arkadaşı pelin durumu çakmış. sıkıştırınca neclada ballandıra ballandıra anlatmış. gelecek sefere pelin ve necla ile olan hikayemi anlatacağım..


Ailem Öğrenmesin Diye Amcığımı Diktirdim

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben Yeşim. Size kızlığımı nasıl verdiğimi anlatacağım fakat hikayelerinizin gerçek olmasına lütfen özen gösterin.Vucüdum güzel ve dolgun.Bundan yaklaşık 2 ay önceydi.Okulda çoğu kez frikik verir,erkeklerin dikkatini çekerdim.Okul gezisindeydik.Artık geleneksel hale gelen Kapadokya’dan çoktan sıkılmıştım.Sadece arkadaşlarımla beraber olmak ve barlar için gidiyordum.5 günlük gezinin 4. akşamıydı.Herkes yine discoya inmişti.Benimse o akşam farklı amaçlarım vardı.Odada tektim ve kukumla zevkli dakikalr yaşayacaktım. erotik sex hikayeleri
Elimi göğüslerimin,eşofmanımın ve külodumun üzerinde biraz gezdirdikten sonra artık vücudumun en sıcak bölgesiyle başbaşaydım,göğüslerim zaten açıktı,üzerimde hiçbirşey yoktu.Bakireydim ve uzun zamandır da mastürbasyon yapmamıştım.Bunun verdiği etkiyle biraz daha hararetli okşamaya,bastırmaya başladım.Bu sırada sınıf arkadaşım Mehmet’in açık unuttuğum kapıdan içeri dalıp beni izlediğini nerden bilebilirdimki? Hafif inlemelerle sağa sola dönerken Mehmet’in arkamda olduğunu gördüm.Birden irkildim.Bir elimle göğüslerimi bir elimle de kukumu kapatmaya çalışıyordum.Bir yandan da Mehmet’e izinsiz nasıl girdiğini ne yaptığını soruyor,ona kızıyodum.Külodumu ve sutyenimi alıp arkamı döndüm.Giyinmeye çalışıyordum ama içimdeki zevk ateşi hala cayır cayırdı.Birden Mehmet arkamdan sarıldı.Ben de bir irkilmeyle kurtuldum.”Ne yaptığını sanıyorsun sen?”dedim,o da”Çok çekicisin,seni becermek istiyorum”dedi.Bana noluyordu?Aklım hayır diyordu ama bedenim Mehmet diye inliyordu sanki.Birden”Beni sikecek erkek ,sikti mi tam sikmeli,altında inletmeli,yalvartmalı”diye bir tepki çıktı ağzımdan.O zaman denemeye var mısın dedi ve bana sarıldı.Ben hiç karşı koymuyordum.Beni yatağa attı.Ateşli bir şekilde beni öpmeye ben de karşılık vermeye başladım.Deliler gibi öpüşüyorduk.Birden aklıma kapı geldi.Mehmet”merak etme kilitledim” dedi.Harika öpüşüyordu.Dudağımı yiyordu sanki.Bu arada elleri de boş durmuyor kalçalrımda ve göğüslerimde geziniyordu. porno hikaye
Sweatini ve pantolonunu çıkardım.Artık sadece boxerlaydı.Kalkmış aleti dışarı taşacak gibiydi.Ona yardım ettim ve dışarı çıkardım,siki karşımdaydı.Bir canavar gibi gözüküyordu,birazdan beni yiyip bitirecek bir canavar.Yatağa oturdu ve ben eğilip ağzıma almaya başladım.Galiba onu mutlu etmiştim ki”ne kadara güzel yalıyorsun,bitirdin beni”gibisinden sesler çıkarıyordu.Siki mosmor olmuştu. Kızlığımı İnleyerek Verdim Beni yere yatırdı ve amımı yalamaya başladı.Amım ilk kez hisettiği bu dil darbeleriyle coşmuştu.Kabardığını hissedebiliyordum.”Diliyle sikmek”deyimini duymuştum ama biri beni ilk kez diliyle”sikiyordu”!Mehmet beni iyice kıvama getirmiş,sikini bana verceği anı sabırsızlıkla bekliyordu.Sonra yatağa uzandı ve 69 pozisyonuna geçtik.O beni diliyle”sikmeye”devam ederken ben de onu zevkin doruklarında gezdirmiştim. Vee işte o an gelmişti…Amıma ilk kez kez bir yarak girecekti.Ben yatakta uzanıyordum,o ise yatağın kenarına geçti.Bacakalrımı omzuna aldı.Amımı bir süre elledikten sonra sikini sürtmeye başladı.Heyecandan kalbim duracaktı.Başını yavaşca soktuğunda az önceki zevke acı da eklenmişti.Usulca sikinin hepsini içime aldım,daha doğrusu o verdi.Yanan amımın içinde şimdi ateş gibi bi sik vardı.Isınma turlarından sonra git-geller baya hızlanmıştı.Amım bayram yerine dönmüştü.Mehmet resmen beni “inletiyordu”!Bir süre sonra beni üstüne aldı,artık kontrol bendeydi.Üstündeki zıplamalarım onu deli etmişti.Baya bi süre böyle düzdü beni.Sonra misyoner pozisyonuna aldı.Sadece sürtüyor,sokmuyordu.Ben artık dayanamayıp”ne zaman sokacaksın,sok artık”dedim inleyerek.Mehmet”seni sikecek erkek yalvartacaktı,inletecekti dimi?”diye sordu.Bende “hadi erkeğim nolur öldüresiye sik beni” diyordum.Mehmet birden girdi ve ufak bir çığlık attım.Bu pozisyonda da beni”inletmişti”.Sonra beni çevirdi ve köpek pozisyonunda pompaladı bu kez amıma!Az bir süre gidip geldikten sonra boşalacağımı söyledim.Bunu duyduğu anda daha da hızlı pompalamaya başladı.Boşalırken yaptığı git-gel’ler beni zevkten bayıltacak gibiydi.Hayatımda hiç böyle zevk almamıştım.Boşalmamdan yarım dakika sonra Mehmet sikini amımdan çıkardı.”Nerene boşalayım”dedi.Ben de çok merak ettiğim spermin tadina bakmak için yüzümü ve göğüslerime boşalmasını söyledim.İlk kez gözümün önünde bir erkek booşalıyordu. porno hikayesi
Tazyikli suyu andıran spermleri yüzüme ve göğüsüme patlamıştı.Hoş bir tadı vardı.Bir kısmını yutmuş,diğerlerini vücudumda gezdiriyordum!Harika bir duyguydu.O kaygan sıvıyla oynamak çok eğlenceliydi. Banyoya geçtik.Mehmet benim vücudumu temizlememe yardımcı oldu.Geri yatağa döndüğümüzde Mehmet’in sikinin küçülmüş olduğunu gördüm.Ama ne o beni,ne de ben onu bırakamazdık.Sikini tekrar ağzıma aldım.İlk seferki gibi,aynı iştahla yaladım.Tekrar dimdik oldu.İşte amımı parçalayan canavar yine meydandaydı!Aynı şekilde Mehmet de beni yine”diliyle sikti”!Amımdan aldığım gibi götümden de o siki almak istiyordum.Ne de olsa kızlığım gitmişti,bir götün ne önemi vardı.Mehmet”Çok zorlanır,acı çekersin”dediyse de el ve vücut kremimi eline tutuşturdum.Ardından beni köpek pozisyonuna getirdi.Bir yandan sikini ve götümü kremliyor,bir yandan da göt deliğimi parmaklarıyla genişletmeye çalışıyordu.Sikini göt deliğime sürtmeye başlamıştı.Nasıl bir acı ve zevkin beni beklediğini tahmin edemiyordum.Usulca başını soktu,çok acımıştı.”Ne kadarı girdi?”şeklindeki soruma “Sadece başı!”dediğinde bu işten vazgeçmek istedim bir an!Dayanılmaz bir acıydı!Sonra beni daha çok zevk alacaksın gibi sözlerle ikna etti.Hızlıca yarısına kadar girdi ve hiç vakit kaybetmeden götümün derinliklerine kökledi.İnanılmaz bir acı çektim ve çığlık attım.Mehmet’in beni parçalayan aleti girerken çok zorlanıyordu ve tabiki ben de!Git-gel’leri acıyla dolu iniltilerimi artırmış fakat bir süre sonra zevk vermeye başlamıştı.Mehmet’in dediği gibi,gerçekten de zevk alıyordum bu işten artık.Köpek pozisyonunda uzunca süre pompaldıktan sonra beni yatağa yatırdı.Tekrar yatağın kenarına geçip bacaklarımı omzuna aldı.Bu pozisyonda da bana “geçirdi”!Ama ben çok daha fazla zorlanıyordum.Beni köpek pozisyonuna tekrar almasını söyledim,o da beni yavaşça geri dönderdi.Ve tekrar pompalamaya başladı!Bir eliyle de amımı elliyor,beni tahrik ediyordu.Sonra iki ve ardından üç parmağını içeri kaydırdı.götümde yarağı,amımda parmakları git-gel yapıyordu!Ve bu durum benim boşalmama yetmişti!Bir süre sonra Mehmet sikini götümden çıkararak boşalacağını söyledi.Ben ise o sıcak spermlerini içimde hissetmek istiyordum. porno hikayeleri
Amıma boşalamadığına göre neden götüme boşalmasın diye düşündüm ve götüme boşalmasını istediğimi söyledim,o da memnuniyetle kabul etti!Bunu üzerine sikini tekrar kökledi ve biraz daha döşedikten sonra boşaldı!Sıcaklığını hissedebiliyordum!Erkeğim çok mutluydu,bunu çıkardığı hırıltılardan hissedebiliyordum!Tabi ben de mutluydum! Yanyana uzandık,bir süre öylece durduk.Sonra da odanın içinde çıplak gezinmeye başladık.Gezerken beni elliyor,ben de onun sikini tutuyordum.15 dakika sonra yatakta yeniden sevişmeye başladık.Yine o canavarı elime aldım ve beni sikmeye hazır hale getirdim.Mehmet ise,götümü beğenmiş olacak ki,beni köpek pozisyonuna getirdi.Tekrar sikini döşemeye başladı.Bir yandan da amıma ellemeye devam ediyordu.Bense çoktan coşmuş iniltilerimle karışık”Mehmet beni sike sike öldür”gibisinden sözler söylüyordum.Mehmet bu pozisyonda amımı da düzmeyi ihmal etmiyordu.Mehmet “boşalacağım”dediğinde ben biraz beklemesini beraber boşalmak istediğimi söyledim.Ve takrar amıma yöneldi.Biraz bekleyip hızla girdi.Hızlı git-gel’ler beni boşalma sırasında yine coşturmuştu.Amımın içindeki yarak bütün vücudumu saran bir zevk dalgasına neden olmuştu.Sonra amımdan çıkıp suratımı karşısına aldı ve birden patladı.Yutabildiklerimi yutuyordum.Mehmet beni zevk manyağı haline getirdiği gibi kendisi de coşmuştu.Amım büyük reaksiyondan çıkmış gibiydi,gerçekten de öyle olmuştu.Mehmet beni sikerken inletmiş,yalvartmıştı.Çok mutluydum,aynı zamanda da kızlığımı vermiştim.Böyle zevkli olacağını bilseydim önceden vermez miydim bakire sex hikayesi

Kuzenimin Seksi Kocasıyla Yattım

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,adım Selcan, 23 yaşındayım, bekar bir bayanım. Kumral, 1.65 boylarında, normal kiloda biriyim. Hikayem, kuzenimin kocası Kenan’la yaşadıklarımızla ilgili. Kenan 34 yaşında, esmer, tam bir Türk erkeği. Aslında ilk zamanlar onunla ilgili hiç bu tip düşüncelerim yoktu.
Bir gün Mardin’e geldiklerinde, kuzenimin kocası akşam benden bilgisayarımı istedi. Ben de verdim bilgisayarımı. Kenan yaklaşık 1 saat kadar bilgisayarda takıldı. Ama nereden bilebilirdim geçmiş kayıtlarına girip, benim bu sitede seks hikayeleri okuduğumu görebileceğini. Bir süre bana hiç birşey söylemedi Kenan. Ama bir gün akşam avluda oturup, büyüklerden gizli sigara içerken (avlulu klasik Mardin evimiz var) bana, “Selcan’cığım yanlış anlama ama, internete girdiğinde geçmişi silersen senin için iyi olur. Hadi ben neyse de, bir başkası gördüğünde senin için iyi şeyler düşünmeyebilir. Belli bir yaşa gelmiş birisin, bu yüzden girdiğin siteler normal, ama yine de dikkat et!” dediği anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü. seks hikaye
Çünkü mutaasıp bir aileyiz (türbanlı olmasak ta). Her an yanlış anlaşılabilirdim. Ama Kenan o kadar sıcak konuştu ki, ben biraz buna güvenerek rahattım. Biz hiç bir şey olmamış gibi konuşurken, bir erkeğin benim yaptığım şeyleri biliyor olması beni sulandırmaya başlamıştı. Kenan hakikaten çok yakışıklı ve atletik yapılı bir erkekti, bunları düşünürken beynim dönüyor, Kenan’ın gözlerinin içine bakarak oturduğum yerde bacaklarımı sıka sıka boşalıyordum. Artık zamanımın her anı Kenan’ı düşünmekle geçiyordu. Biliyorum yaptığım yanlıştı, ama yine de içimden bir ses onunda bana karşı boş olmadığını söylüyordu. Üstelik eşiyle yaşadıkları sorunları da bildiğimden, daha bir istekle onu düşünüyordum.
Yine bir gün onlara kahvaltıya gittik. Sabahları kalkınca ben sütyen giymem ve o gün de beyaz tişörtüm vardı yine üzerimde ve mümkün olduğunca saklayarak oturdum masada. Ama sanırım Kenan bunu farketmiş olacak ki, sürekli göğüslerime doğru bakıyordu. Bunu düşündükçe göğüs uçlarım daha da sertleşiyor ve yeni uyanmış olmanın etkisiyle amım sulandıkça sulanıyordu. Yerimde duramıyordum. Annemler birşeyler konuşuyor, Kenan konuşmalara katılıyor, arada bana da laf çarptırıyordu. Ama benim hiç bir şey konuşacak, ya da bir şey yiyecek halim kalmamıştı. Sonra Kenan sigara içmeye kalktı. Tam karşımda oturuyordu, ayağa kalkmasıyla şortunun önündeki kabarıklığı gördüm. Öyle bir kabarıklıktı ki, utanmasam uzanıp ellerimle sıkacaktım. Sanırım o da bakışlarımı farketti. Ama yapacak bir şeyim yoktu, çok kötü olmuştum. O gece yatağıma girdiğimde Kenan’ı düşünerek defalarca amımı okşadım ve bacaklarım titreye titreye, sular seller gibi boşaldım. porno hikaye
Bir gün yine evde tek başıma otururken pencereden Kenan seslendi, “Selcan evde kimse yok ve benimde canım acayip kahve çekti, bana yapabilirmisin zahmet olmazsa? Hem de beraber sigara içeriz!” dedi. Bu benim için bulunmaz bir fırsattı. Hemen yan tarafa halamların evine geçtim, mutfağa girdim, kahveyi yapmaya başladım. Bu arada Kenan da içeri geldi. Üzerinde dar bir şort ve tişört, vücudunun tüm hatlarını belli ediyordu. Hele ki şortun altından belli olan o koca yarağı beni yine ateşlemişti. Ordan burdan sohbet ederken kahvelerimiz de olmuştu, hemen fincanlara doldurdum ve mutfakta oturup, yaktık sigaralarımızı.
Konular açıldıkça açılıyor, Kenan’ın kuzenimle yaşadığı sorunlara kadar inmiştik. Kenan, eşinin cinsel anlamda çok isteksiz ve 4 ayda bir ancak birlikte olabildiklerini falan anlatıyordu. Ben de, “Sen fazla istekli olmayasın? Belki de sorun sendedir!” falan dedim. Ama o da bana, “Evet çok istekliyim belki ama, hem sanırım bundan, hem de sanırım ölçüler biraz fazla, ondan dolayı olabilir!” dedi. Ben de, “Ölçü derken?” dedim. “Boşver, geçelim bu kısmını!” dedi. Ama ben anlamıştım neyi kastettiğini. Israrla sorunca, “Selcan bunları konuşmam bile yanlış, ama anla işte, şeyimin ölçüsü biraz büyük!” dedi utana sıkıla. Ben de, “Ne kadar ki, büyük dediğine göre?” diye sordum. Bana dolaylı yollardan, “İşte normalinden 5-6 santim kadar büyük!” dedi. Ben de hemen, “Normali ne kadar? Seninki ne kadar?” diyerek soruyu yapıştırdım. “Offf Selcan ya, 23 santim işte!” dedi ve kıpkırmızı oldu. sex hikayesi
O an benimde içim bir tuhaf oldu. İneternette dolaştığımda görüyordum erkeklerin yarraklarını, ama bu sanırım bambaşka bir şeydi. Ve içimde bir an önce onu görme isteği doğdu. Ben bunları düşünürken, yazık Kenan konuyu değiştirmeye çalışıyor, havanın sıcaklıklarından tutun da başka her türlü konuya atlıyordu. Ben niyetimi bozmuştum bir kere. Bu yaşıma kadar sakladığım bekaretimi bir süredir ilgi duyduğum ve hayallerimin erkeği Kenan’a vermek istiyordum. Kahvelerimiz de bitmek üzereydi bu arada. O an aklıma bir fikir geldi, fincanlarımızı alırken başım dönmüş gibi yapıp, kollarına bıraktım kendimi…
Kenan neye uğradığını şaşırdı önce, “Selcan iyimisin? Dur sana su vereyim?” derken, ben onun bütün vücut hatlarını hissetmeye başlamıştım bile. Hatta elim boşta olduğu için Kenan’ın karnına koydum elimi. Ama o bunlardan habersiz, benimle ilgilenmeye çalışıyordu. Elim artık Kenan’ın kasıklarındaydı, ben de Kenan’ın kucağında. Ne olduysa o an oldu ve gözlerimi açıp baktığımda Kenan’ın da surat ifadesinin değiştiğini gördüm ve birden dudaklarımız birleşti. Sanki öpüşmüyor birbirimizin dudaklarını yiyorduk. Evdekilerin akşama kadar gelmeyeceğini bildiğimizden, herşey istediğim gibi gidiyordu. Kenan bir yandan dudaklarımı yerken, bir yandan elleri göğüslerimde geziyordu. Delirmeye başlamıştım, ilk defa bir erkek tarafından elleniyor ve öpülüyordum. Hareketlerim acemiyceydi, ama beni o kadar güzel yönlendiriyordu ki, çıldırmak işten bile değildi.
Artık ne olursa olsun diye düşünerek, “Kenan, senin olmak istiyorum!” dedim. Beni hemen ayağa kaldırdı, masaya oturttu, üzerimdekileri yavaş yavaş çıkartıyor, bir yandan dudaklarını tenimde gezdiriyor, bir yandan da parmakları tüm mahremimi keşfediyordu. Ben hiç birşey yapmıyordum ama, amım sırılsıklam olmuş ve kasıklarımdan sızmaya başlamıştı. Resmen Kenan’ın dudaklarının altında inliyordum. “Harikasın birtanem, seni herşeyinle içimde hissetmek istiyorum!” diye yalvarıyordum adeta. Ama o, “Sakin ol güzelim, yavaş yavaş, acelemiz yok!” diyerek bir yandan dilini kasıklarımda dolaştırıyor, bir yandan da bacaklarımı okşuyordu. Ve işte internette amlarını yalatan kadınları gördüğümde, keşke beni de böyle yalayan bir erkek olsa dediğim, dileğim gerçekleşiyordu. Kenan’ın parmakları göğüs uçlarımı ezerken, dili de sırılsıklam olmuş amımdaydı. Tertemizdim ve Kenan amımı deli gibi yalıyordu. Kasıldığımı içimden bişeyler aktığını hissedebiliyordum. Dilini içime doğru ittikçe sarsılıyordum ve deli gibi inliyordum. Yalvarıyordum artık, “Hadi ne olur, o koca yarağını istiyorum!” diye. erotik hikaye
Kenan ayağa kalkıp üzerindekileri bir çırpıda çıkardı. İlk defa bir erkeğin cinsel organını canlı canlı görüyordum. O ne muhteşem birşeydi, kocaman damarlı ve kafası mantar gibiydi. “Yalamak istermisin?” diye sordu ve hiç düşünmeden ellerime aldım, önce inceledim o sertliği, ellerimde hissettim ve dudaklarımın arasına aldım. İzlediğim porno filmlerdeki gibi yapıyordum. Yavaş yavaş ağzıma kaydırmaya başladım o koca yarağı. O ise ellerini saçlarımda gezdiriyor, herşeyi bana bırakmış gibi görünüyordu. Tüm sertliğiyle biraz da olsa ağzımın içine alabilmiştim. Karnının inip kalktığığını ve nefesinin sıklaştığı hırıltılarını duyabiliyordum. Beni kaldırıp masaya uzattı, yine dudaklarını ve ellerini konuşturuyordu. Dilinin tenimde ıslatmadığı yer kalmamıştı neredeyse. “Yeter, ne olur sik, delirdim hadi artık!” diyerek onu iyice kıvama getiriyordum. Bana, “Bakiresin değil mi?” dediğinde, “Ne olursa olsun, seninim, al beni!” diye yalvarmaya başladım.
İşte o an gelmişti. Kenan üzerimdeydi. Bir yandan göğüs uçlarımı dişleriyle ezerken, bir yandan da iyice sertleşmiş o koca yarağı amımın girişinde daireler çiziyordu. Sırılsıklamdım ve yalvarıyordum ona sokması için. Önce yarağını tuttu, amımın girişinde daireler çizerek, “Hazırmısın sevgilim?” dedi. Bense inlemekten, sadece, “Hadi!” diyebildim. O koca yarrağın kafasını amımda hissetmeye başlamıştım. Birazı girdiğinde dünyam başıma yıkılmıştı sanki. Ağzımdan, “Ufff!” diye bir ses çıktı. Ama çektiğim acıya rağmen daha fazlasını istiyordum. Kenan her hareketini beni incitmeden, büyük bir titizlikle yapıyordu. Yavaş yavaş amımın derinliklerine doğru girmeye başlamıştı. Ben kasıklarımı kaldırıp daha da sokması için ona yol açıyordum. Artık tamamiyle içimdeydi ve bekliyordu. Gözlerine baktığımda aldığı zevki görebiliyordum. Bekaretim gitmişti ve kanadığımı hissediyordum… bakire sex hikayeleri
Kenan hareketlerini hızlandırmaya başladığında, ben de inlemeye başlamıştım. Hayallerimdeki gibi sikiyordu beni, incitmeden, yavaş yavaş. Hızlandıkça acının yerini müthiş bir zevk duygusu sarmaya başladı. Bedenim küçük bir serçe gibi titriyordu. Kenan’ın altında inliyordum deliler gibi. O amıma girip çıktıkça zevk sularımın çıkardığı sesler mutfakta yankılanıyordu. Vücutlarımız birleşmiş, tüm ağırlığını hissedebiliyordum. Bacaklarımı beline doladım ve o da cevap olarak daha da hızlanmaya başlamıştı. Artık hareketleri sertleşmeye başlamış içimde gidip geldikçe koca yarrağının tüm damarlarını ve tüm sıcaklığını amımın en derinliklerinde hissediyordum. Çıldırmış gibiydik ve ben o ana kadar kaç kez boşaldığımı hatırlamıyorum. erotik hikayeler
Masturbasyon yapmaktan bambaşka bir şeydi bu. Amım sırılsıklam olmuş, zevk sularım kanla karışık kasıklarımdan sızıyordu. Onu da rahatlatmak istiyordum, yaklaştığını görebiliyordum, hızlandıkça hızlanıyor, ben de zevkin doruklarına inleye inleye tekrardan ulaşıyordum. “Sevgilim geliyorum, ama içine boşalmayacağım!” dedi hırıltı ses tonuyla. Ben de, “Hadi erkeğim, boşal, akıt bütün döllerini nereme istersen!” diye bir kez daha orgazm oluyordum. “Aynı anda sevgilim, haydi!” diye inlerken, sert hamlelerle resmen amımın duvarlarını parçalıyordu. Ve ben son kez titreyerek boşaldım. Kasıklarımın ağrıdığını, bacaklarımın tir tir titrediğini hissederken, o da yarrağını birden içimden çıkardı ve bütün döllerini göbeğime doğru akıtmaya başladı. Muhteşem bir şeydi bu, hem öpüşüyorduk, hem de o halen boşalıyordu. Onun rahatladığını görmüştüm artık ve ben halen inliyordum. Kaç kez boşalmıştım sayamadım bile. Harika bir duyguydu bu.
Bu yazdıklarımı 3 gün önce yaşamıştım ve yazarken bile halen amımın sırılsıklam olduğunu hissediyorum. Artık ona karşı acayip şekilde bağlanmıştım, o harika bir erkekti. Kuzenim nasıl kıymetini bilemiyordu anlamamıştım. Herşeyiyle muhteşemdi. O günden sonra hiç bir şey olmamış gibi davrandık, ama bakışlarımız her şeyi anlatıyordu. İlk erkeğim Kenan’dı ve ben halen onu istiyorum. Umarım tekrar yaşayabiliriz bunları! seks hikayesi

Sonunda Kızlığını Bozdum Pişmanım

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,anlatacagım hikaye tamamen gercektır oncelilke bn 19 yaşında 182 boyunda kızlar tarafından begenilen bir tipim her sey okulda ing dersinn bos olmasıyla basladı bn ve kız arkadasım tuba iki ders bos oldugu için dısarı cıkalımmı dedim oda olur dedi bnde ona benim bildigim harika sessiz bir yer var huzur dolu felan dedim oda tamam dedi her neyse dedigim yere cıktık cola felan ıcıyoruz derken ben ve tuba gozgoze geldik ve birden opusmeye basladık seni istiyorum dedim oda bnde seni istiyorum dedim ve birden ammını oksamaya basladm ve soymaya basladım iyice ammını yaladktan sonra benim 16 cmlik sikimi yalamaya basladı biraz acemi oldugu için dişlerini degdiriyordu bn birazcık agzında git gel yaptıktan sonra onden girmeye karar vermiştim bana olmaz ben bakireyim dedim pekı ozaman sende arkanı don dedım tamam dedi bende cebimdeki kremi cıkarıp hem sıkıme hem gotune surmeye basladım parmagımı gecirip cıkarıyordm yavasca ah ah dıyordu bn bır ıkı derken uc parmagı gecirdikten sonra deligi biraz gevsettim ve benim siki alıstıra alıstıra sokmaya basladım merve acı ceksede zevk aldıgı her haliyle belli oluyordu ben git gel yaptıktan sonra bir den gotune bosaldım ve benım ilk deneyimim mukemmel oldu ben hatayda yasıyorum kızlar bugunler cok azmısım biriyle ilişkiye girmek istiyorum ( liseli kız seks hikayeleri )

Bakire Sevgilimle Heyecanlı Anlarımız

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları.Başımdan gecen Başıma bela olan bir hikayemi anlatcagım Konu gercekdir. Yllardır Bir kıza aşıkdım Kıza ne açıla biliyordum nede tepkimi gösdere biliyorum her akşam okul çıkışı beraber geziyorduk eyleniyorduk bir dost gibi Bir gün ban sordu hiç birisi ile öpüşdünmü dedi hayır dedim bende öoüşmedim ama denemek isdiyorum dedi bir pastanede oturuyorduk yanıma yaklaşdı ve dudakalrımdan opmeye başladı adeta dilimi içine cekiyor sömürüyordu  emre dedi yarın akşam bizim evde ders çalışalımı ev musait kimse yok dedi olur dedim evlerine gittim masada ders calişiyorduk seks hikaye oku
birden ellerini elerimin üzerine koydu gözlerimin içine bakarak dudakalrıma yaklaşdı öoüşmeye başladık emre dedi ben bu öpüşme işi cok hoşuma gitmeye başladı dedi gülümseyerek ne hisediyordun dedim bana dediki şuan kilotumun ıslandıgını hisediyorum dedi Com merak ettim gösdersen dedim pis manyak lafları etti gülümseyerek citti oldugumu soeldim ve elimi kilotunun içerisinden sokdum titremeye başladı yavaşca kilotunu indirdim cekyata oturtdum ve amını ole bir yalamaya başladımki saclarımı adeta koparacaksına zevkden yolmaya başladı  ohhhhhhhhhhhhhhh  ohhhhhh  inlemeler adeta süperdi dilini içime sok dedi ve dilimi içine yavaş yavaş sokup cıkarmaya başladımbacakları ile zevkden boynumu sarmaya başladı baçakalrı tir tir titriyordu amı daracıkdı dilimle bakire oldugunu hisediyordum emre beni arkadan sik ne olursun acı hisetmek isdiyorum dedi çıldırmışdı vazelin getirdi agletimi agzına aldı gidip gelmeye başladı sex hikayeleri oku
agletimi gırtlagına kadar sokup 18 cm lik aletimin hepsini ala biliyorduve vazelini aldı eline agletimin başına sürdü ve elerini cekyata koyarak önümde domadı aletimi götünün deligine getirdim hafif  hafif zorlamaya başladım ama bagırmaya acıyor demeye başladı sonunda aletimin kafasını içine sokmayı başardım yavaş yavaş aletimi başını kızın götünü deliginde alışdırmaya başladım usul usul aletim içeriye akmaya başladı daracıkdı bende cok zevk aliyordum kızın içine girdik ce ahhhh aciyor emre yaaş yavaş diye haykırıyor elelri ile cekyatın örtüsünü tırmaliyordu birden aletimin hepsini içeri girdigini fark ettim kız hem çılıklar atiyor hemde  zevk aliyordu ve bende zevkden deliriyordum arkadan kıza girip cıkdıkca şap şap diye sesler getiriyordum oda domalmiş vaziyetde amını oksuyor bir elinide bazen gögüslerine getirip memelerini sıkıyor daha cok zevk aliyordu ben artık boşalma ihtiyacı duymaya başladım elif dedim ben boşalcam boşal bitanem dedi ve sanki yanar daglar  patlarcasına kızın götünün içerisine boşaldım 2 mizd deliler gibi mutlu olmuşduk kız götünün acıdıgını söledi oturamıyorum  cok deli sikdin beni dedi daha sonra kızla bir kac kere daha götden sikişdik Sonra kız Başkası iel cıkmaya başladı kızın yaşı 17 idi sonra polsiler bir ormanda sikişirken yeni sevgilisi ile yakalanmişlar karakolda sorguda seni ilk kim bu şekilde sikdi diyince beni söylememiş başıma kalıcakdı sonra babası okuldan aldı kızı sonrada birdaha ulaşamadım  kıza bakire sex hikayeleri

Liseli Kızı Bozmamak İçin Götten Siktim

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben 23 yaşında 176 boyunda sempatk ve sexi bir erkeğim…lafı fazla uzatmadan konuya giriyorum umarın sıkılmazsınız…lise çağlarında bilirsinizki ilk sex deneyimlerinin bol olduğu çağlardır. bende lisede okurken benden 2 yaş büyük olan serpil ile bişeyler yaşıyordum serpille hafta sonları buluşup deniz kenarına tenha cafelere giderdik buralarda bilirsinizki pek fazla olaya giremezdik ve birbirimizi bulduğumuz yerde tahrik etmekten çok hoşlanırdık. liseli sex hikayeleri
yine bir hafta son saat 14.00 civarıydı bende serpile telefon açtım nerdesin ne yapıyorsun bu gün görüşebilirmiyiz dedim o da bana bu gün olmaz çünkü evde kimse yok bendede anahtar yok dedi bende çok üzülmüştüm buluşamayacağımız için o anda aklıma geldi ve madem evde kimse yok ben geleyim o zaman dedim o da bana hadi gel kocacım dedi (bana kocacım) derdi tamam hemn geliyorum dedim ve hızlı bi şekilde yola koyuldum daha önce evine bıraktığımdan sadece evinin yakınlarını biliyordum telefonla tarif etti ve sokağı buldum sokağa girdiğimde pencereden bakmıyor . bana el sallıyordu gülümsedim ve kapıyı açmasını işstedim bu arada elim boş gitmek istemediğimden elime bir cola almıştım asansöre bin ve 5. kata gelince sağdaki kapı diye tarif etti çıktığımda kapıda karşıladı beni banyodan yeni çıkmış henüz vücudu ıslaktı ve bu beni çok tahrik etmişti içeriye girince çok heyecanlandım ve sigara yakmak istediğimi sordum o da tabi dedi ve kül tablasını almak için eğildiğinde benim yarrama değdirdi poposunu bu beni biraz rahatlatmıştı soğuk bişeyler içelim dedi ve kola getirdi içerken ben onun gözlerind ebakıyor ve onu ne kadar istediğimi gözlerimle anlatıyordun ona ve onu öpmeye başladım deliler gibi öpüşüyorduk ilk defa bu kadar tenha bir ortamda beraberdik onu deliler gibi yalıyordum.. oda inliyordu serpil li soymaya başlamıştım onu yalarken ona odasına gitme teklifinde bulundum onu yattığı yatakta sikmek istiyordum. ve geceleri beni hayal ettiği yatağa kucağımda getirdim  liseli kız sex hikayeleri
onu müzik açmıştık komşulara ses gitmesin diye dans etmeye başladık bende üzerimdekileri artık çıkartmıştım ona kalkmış 18 cm lik yarramı poposunun arasına yerleştirmiştim ve oda poposunu oynatıyor tambir fahişe gibi beni tahrik ediyordu. sonra onu sırt üstü yatağa yatırdım ve başlaım her tarafını yalamaya kulaklarından başlayıp boynuna oradan göğüslerine oradan göbeğe ve amını yalıyordum artık inliyor bana hadi kocacım sik artık dayanamıyorum sok bana soookkk soookkk diye inliyordu ve ona kapı açıkmı dedim hayır kapalı ama sok ba senin olmak istiyorum dedi bende onu bir hamleyle yatağa yüz üstü çevirdim ve amına arkadan ulaşmıştım sürtüyordum oda bana hadi kocacım hadi bitir artık beni sik dayanamıyorum sana diye yalvarırcasına inliyordu.bende ona hadi kalk o zaman şimdi sana sokacağım ama arkadan dedim sokkk dedi ve önüme domalttım onu yarramı kramleyip bir hamle yaptım ve serpil çırpınarak aaahhh dedi ve çok acıyo dedi bana bende biraz sabret hiç acımıcak dedim ve usul usul yarramı içine doğru ittim artık içindeydim piston gibi gidip gelmeye başladım inliyordu ve titriyordu kulağıan içindeyim karıcım diyor onu delirtmeye devam ediyordum.. porno hikayeleri
yaklaşık 25 dk. kadar siktikten sonra menilerimi onun içine bırakmıştım artık oda bana hayallerimden bile mükemmeldi kocacım dedi boşaldıktan sonra içine iki hamle daha yapıp çıkmıştım beni bitirdin aşkım dedi ve başladı yarrağımı yalamaya ohhh kocacımmm kalın yarraklı kocam diyip durdu bende boşalmanın verdği yarrağımın kafasındaki hassasiyetle eriyordum. hadi bitanem banyoya geçelim dedim ve orada tekrar onun içine girdim ve serpile telefon geldi teyzesinin kızının yanlız olduğu için yanına geleceğini söyledi tamam deyip üzerimi giyindim ve oradan ayrıldım ve ikimizde ben askere gidene kardar her fırsatta sikiştik durdukk onu çok özledim ama artık ewli o askerdeyken evlenmiş…. onun o içime gir diye inlediği anları unutamıyorum…ah serpil ahhh bana mailleriyle ulaşmak isteyen bekar,evli,dul,fark etmez bayanlardan mail bekliyorumm bol sex li günler hoşçakalın…  porno hikayesi

Sarhoş Olunca Bakireliğimi Aldığını Farketmedim

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,adım hande izmirde yaşıyorum 22 yaşındayım esmer çıtır çok tatlı bi kızım yeni bi iş yeri açıyorduk birgün annemle birlikte inşaata gittik yardıma binanın ince işleri yapılıyordu son rütuşlar yapılıyordu gittik bakmaya heryerde erkek ustalar vardı tek kadın annem ve bendim içeriye girerken üzerimde uzun boydan askısız bı elbıse vardı içeriye girer girmez bütün ustaların gözleri üzerime dikilmişti
bi işin ucundan tutuyım yardın edıyım dedım egıldım yerden kova aldım ustaya götürdüm alırken elimi tuttu geri çekildim herneyse o gun ole bıtırdık ertesı gun tekrar geldık ustaların ıcınden bı çocuk cıktı dun gormemıstım o cocugu uzun boylu yakışıklı bırıydı çok ılgımı cekmıstı bende onun ılgısını cekmıstım bellıkı bakıp duruyodu slm falan verdık ole muhabet başladı ertesı gun ısyerının acılısı olacağı ıcın o gun butun gece orda calısıcaktık işyerimiz çok buyuk 5 katlı bı bına herkes bı kata dağıldı gorevlerını yapıyordu ben de en uste terasın olduğu kata çıkmıştım ve o çocukta ordaydı muhabbet ederken aramızda yakınlaşma oldu ben hıc tahmın etmemıstım megersem o benı götürmenın pesındeymıs teras katında elektrık daıresı var kucuk bı yer orda ustumu degıstırmeye gırdım soyundum esofmanlarmı gıyıcektım kı çocuk ıcerıye gırdı kapının surgusunu kapatıp kılıtledı ne olduğunu anlamadan bana saldırmaya başladı cırpınıyodum bağırmaya kurtulmaya calısyodum cok gucluydu ağzımı kapattı kapatmasaydıda kımse duymazdı zaten olduğum yer kuytuda kalıyodu kımse duyamazdı  seks hikayeleri
herkes kendı ısıyle ılgılenıyodu zaten benı arıyan soranda olmadı cok korkuyodum bakıreydım henüz çocuk cok azmıştı sanırım parcalıyodu vücudumu ıc camasırlarımı parçalayarak çıkarttı bırek lütfen dıye yalvarıyodum aglıyodum bakıreyım bırak dedım dınlemedı cok guzelsın bırakamam senı dıyodu benı sıcak basıyodu bende ıstıyodum aslında ama bakıreydım anladım kı kurtuluşum yoktu bende olurunu bıraktım zevkını yasamak ıstıyordum ama kızlığımı vermek ıstemıyordum benı dınlemedı hızlıca benı yatırdı bacaklarımı omuzuna alıp koca yarragını soktu amıma kızlığım gıtmıstı cok acı cekıyordum ama bı yandanda zevk alıyodum ılk kez bı erkekle yakınlasıyodum cok hızlı gıdıp gelıyodu ıcımde bı anda sikini çıkartıp ağzıma soktu ve döllerini fışkırtmaya başladı ıgrenmıstım saclarımı ceke ceke ağzıma yarragını sokmaya başladı hepsını sokmak ıcın ugrasıyodu nefes alamıyordum yarragını temızlettıkten sonra ağzımdan çıkartı gıyınıp gıttı ısının basına ben olduğum yerde kalakalmıştım hıcbırsey anlamamıştım yol bı kere açılmıştı devamını ıstıyordum toparlandım ustumu gıyındım ustume dizlerimde bi tayt giydım ustunede ınce bı bluz gıydım kalçamın ustunde ıs yapmaya başladım bu sikilme burda bitemezdı devamı gelmelıydı muhakkak kovayı bezı aldım camları kapıları sılmeye başladım oraya bırkaç uste geldı son kontrollerı yapmaya onlara kendımı sıktırmem gereklıydı egılıp kalkarken dızlerımı kırıp çökmek yerıne domalmayı tercıh ettım uzerımde dapdar bı tayt vardı bluzumda kısa olduğu ıcın domalında kalçam komple meydana cıkıyodu adamların ılgısını cekmıs olmalıyım kı her gelen kolay gelsın dıyıp gulumsuyodu bende teşekkürler dıyodum egıldıkce goguslerımde gorunuyodu ırı ve dolgun goguslerım vardır yıne domalmıdtım bezı sıyın ısıne sokup yıkıyodum arkama bırının yanaştığını hıssettım ve kapının kılıtlendıgını duydum adamın bırı koca yarragını bana dayamıştı hıc ses çıkartmadım domalmış bı sekılde bezı yıkamaya devam edıyodum bı baktım kı arkadan 3 adam daha yanaştı ne olduğumu sasırmıstım o kadar adamla nasıl bas edıcektım bakire hikayeleri
 bılmıyordum ama cok ıstıyordum nolursa olsun arkama yanaşan adam benı kendıne cektı yapıştı dudaklarımı butun adamlar yaklaştılar aldılar benı kucaklarına bırı bı bacağımı bırı dıger bacağımı tutuyodu heryerımı elleyen adamlar vardı kucaklarında hopluyodum goguslerım amcıgım gotum ellerınde muncıklanıyordumçok zevk alıyordum ıyıce azmıştım artık ıstıyordum yarraklarımı çıkartıp elıme verdıler kucaklarındaydım bende elımse yarraklarımı oynamaya başladım hızla benı soyup çırılçıplak ettıler adamların bırı dudağıma yapıştı dıger ıkısı yarraklarını elıme verdı bırı memelerımdeydı bırıde amımı yalıyodu cok zevk alıyodum adamlardan bırısı yere yattı ve bana sıkını verdı ağzıma aldım yalamaya başladım dıgerlerıde benı yoğurmaya mıncıklamaya devam edıyorlardfı amıma gotume gıren parmakları hıssedıyordum sıkını ağzına aldığım adam benı kucağına alıp amıma hızla gırdı adamlardan dıgerı ağzıma verdı koca yarragını hepsınınkı cok buyuktu got delıgım parmaklanıyodu tukurukleyerek parmaklıyolardı ağzım doluydu amım doluydu ses çıkartamıyordum bı anda gotumde acı hıssetmeye başladım gotume sokmaya calısıyolardı çok cnm yanıyodu adam hıc acımıyodu dırek abandı ustume ve gotumu parçalayarak ıcıme gırdı amımdan gotumden hızla sıkılıyordum cok cnm yanıyodu vücudum uyuşmaya başlamıştı us yarrak bırden yıyodum o an ıkı kısıde tokatlıyodu benı goguslerımı mıncıklıyodu kucaklarında hopluyodum ellerınde oyuncak gıbıydım 2 saat boyunca sırayla tekrar tekrar sıktıler benı butun delıklerım açılmıştı çok yorulmuştum acı cekmıstım halım kalmamıştı ama abazalar hala devam edıyolardı en son artık 3-4 kere ustume boşaldılar herbırı benı oracıkta bırakıp gıttıler o günden sonra artık bakıre degıldım erkek arkadaşımla defalarca sıkıştık dıger hıkayelerımıde sızlerle paylasıcam merak etmeyın cok azdım sevgılımı çağırıp yıne sıkısmek ıstıyorum gorusuruz bakire sex hikayeleri

Sikilmekten Bıkmadığım Seks Saatlerim

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları.Benim hikayem geçen ay yaşandı hem de doğa harikası en gizemli yerlerde tahmin edemediyseniz Asmalı Konak ip ucu sizi aydınlatır eminim… Netten tanıştığım ve İst.da yaşayan bayan arkadaşım,ziyeretime gelmişti daha ilk karşılaşmamızdı ve yazışalı 2 hafta bile olmadan biribirmizle olma isteği ağır bastı, çünkü frekans o kadar güzel tutmuştu ki,ikimizde bazı şeyleri aşmış olmanın rahatlığıyla ve fazla yükleme yapmadan,monotonlaşmadan zevkli bir beraberlik için bir araya gelmiştik aynı zamanda ikimizde Özgür Kız klibini beraber çekecektik…Her neyse onu havaalanından aldığımda gerçekten etkilenmiştim,anlattığı kadar vardı yani,1.65 boyunda,55kg ağırlığında kısa küt sarı saçları ve güzel gözleri, bakanı bir daha bakmaya ikna etmeye yeterliydi,tabii ki mükemmel kalçaları da göz ardı edilemezdi. Adını yaşını falan merak etmeyin ben bu tip şeyleri paylaşmam,çünkü böyle takıntılarım hiç olmadı frekans tutsun yeter.Tanışıp havadan sudan konuşurken onu misafir edeceğim büyülü kayadan evlere doğru harekete koyulduk, bu evler inanın Asmalı Konağa bile on basardı,yani ortam mükemmeldi… Önüme Gelen Her Yerde Bastım YarağıZaten içeri girer girmez çok etkilendi hele de banyoda jakuziyi görünce,çok beğendiğini söyledi ben yatağa uzanmış onu seyrediyordum,o da küçük bavulunu boşaltıp yerleşmeye çalışıyordu,kalkıp yardım ettim biraz,o da bana getirdiği bir kutu puroyu hediye olarak verdi,bense hediyesini giderken vereceğimi söyledim arabada hazırdı nasılsa…Sonra yemek için çıktık,akşam da kayadan oyma discolarda canlı müzik için yerimizi aldıkOrda birayı tercih ettik ama yörenin şarapları çok meşhurdur ve odamıza dönünce bir şişe Kalecik Karası açarak ikram ettim,bayılmıştı tabii yatağa uzanarak yan yana koyu bir sohbete başladık ama kafalarımızda iyice tatlanmıştı bu arada,romantik bir müzik denk gelince ellerimi uzatıp dansa kaldırdım,mumlar ayrı bir hava vermişti odaya sanki bir rüya gibi…Böyle hoş bir bayan karşısında dans ederken insanın kendini kontrol etmesi inanın zor hele alkolde varsa olayın içinde,eğer cinsel tercihleriniz farklı değilse kontrolden çıkmanız an meselesi…Ama onun davranışları aynı yöndeydi ve artık birbirimize iltifatlara başlamıştık kulağına fısıldamak onu daha da etkilemişti bu arada kulak memelerine ufak öpücükler konduruyor boynuna dil darbeleri atıyordum,gözleri kapalı kendini bana bırakmıştı ve vücudu alev alev yanıyordu…Benim tabanca, mermi ağzına verilmiş şekilde bekliyordu ama henüz tetiğe dokunmamıştım acelem de yoktu çünkü dünyanın en zevkli şeyi aceleye gelmezdi, di mi ? Dans ederken bir yandan boynunu ve kulağını öpüp yalarken bir yandan da onu soymaya başlamıştım,beyaz ince kazağını çıkarınca dolgun ve dik göğüsleriyle selamlaştık, o da boş durmuyor gömleğimin düğmelerini açıyordu,sütyenini de çıkarınca o bembeyaz göğüslerin çekim alanına girdiğimi hissettim,kemerimi çözüp beni boxerımla bırakırken ben de çiçekli diz üstü eteğini hafif hafif indirdim,çalan müzik ve içtiğimiz şarap bizi tam kıvama getirmişti ve önünde diz çöküp eteğini çıkarmasına yardımcı oldum,bir süre öyle dans ettik ama pek de sabrı kalmamıştı oysa ben onu çıldırtmaya kararlıydım ve sexte asla bencil olmadığım için onun zevk aldığını görerek tahrik olmak istiyordum…Artık tek vücut olmuştuk ve birbirimizi daha iyi hissediyorduk…Ben rotayı banyoya çevirdim ve daha önceden hazırladığım köpüklü jakuziye doğru onu sürüklemeye başladım…Yaklaşınca da önce onun dantelli beyaz külotunu sonra benim boxerı emekliye ayırdım,aynı anda girdik ve düğmeye bastım…Jakuzi tüm vücudumuza masaja başlamıştı özellikle cinsel bölgelere uyarıcı etki yapıyordu,birden uzanıp yarım kalan kadehleri de bitirmek için şarabını eline tutuşturdum ve ‘İyi ki geldin ve iyi ki beraberiz’dedim.. O da ‘evet Aşkım hiç bu kadar doğru tercihim olmamıştı’ dedi ben de ‘Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ diye cevap verdim özellikle seks anında espirili sohbetler hoşuma gider..
Onu kendime çekip,belinden kavradım ve dudaklarının tadına baktım,gerçekten hiç ayrılmadan iki dakka kitlendik birbirimize,dilini çok iyi kullanıyordu..Sonra geriye yatırıp köpüklü göğüslerini suyla temizleyip yalamaya,ufak ısırıklar atmaya başladım,başını arkaya yaslamış gözlerini kapatmıştı arada bir ona bakmak bile beni azdırıyordu,göğüs arasını yalayarak,onu jakuzinin kenarına oturttum ve ben yüz üstü bacak arasına yaklaştım, manzara mükemmeldi,bakımlı ve temiz hele o kokusu.. hımmmHayır ya dedi gerek yok,niyetimi anlamış gibi gel hadi dayanamıyorum seni içimde hissetmek istiyorum dedi…Sırayı bozmak istemiyordum ve dilimle ateş gibi olmuş amına darbeler atmaya başladım,aşağı yukarı ve içine doğru dilimi sokup onu iyice çıldırtmaya başladım, artık iyice inlemeye başlamıştı ve bu hali beni zevkten uçuruyordu,yaklaşık 10 dakika oral olarak onu zevkten uçurdum ki inleyerek boşaldı,bunu başarmak bile bana ayrı zevk veriyordu…Kadehten bir yudum alarak hadi dedi sıra ben de,bakalım ben senin kadar becerikli miyim dedi…Ben de denemeden bilemem Aşkım dedim… Bu sefer benimkine yaklaşıp hımm kalın ve büyükmüş acaba işlevi nasıl dedi ? Ben de deneriz sorun değil dedim.. Bu arada gülüşmelerimiz banyoyu inletiyordu ve eğilerek benimkine ilgi göstermeye başladı ve mükemmel saxo çekiyordu sanki eğitimini almış gibi eliyle de hızlandırması ayrı bir zevk veriyordu,gelmeye yakın ya çek istersen gelmek üzereyim dedim olsun dedi ve büyük bir zevkle ağzına boşaldım ama ne boşalma sanki bir an zorlandı gibi yutmakta sonra diliyle devam etti iyice temizledi beni…O sırada elimle saçlarından tutup kendime doğru çekerek olayı bitirdim,ama devamı için ikimizde sabırsızlanıyorduk…Ben tekrar bacak arasına girmek isterken hayır dedi dayanamıyorum lütfen peki dedim ve o bana yaklaşarak eliyle sikimi okşamaya başladı,yüzüne boynuna, kulaklarına sürtüyordu sonra göğüs arasına aldı ve hafif hafif inip kalkarak tekrar benimkini uyandurdı,iyice sertleşmiştim artık onu tutarak ayağa kaldırdım ve duşun altına çekerek suyu açtım,ılık su başımızdan aşağı akarken birbirimizi okşuyor,deliler gibi öpüşerek sarmaş dolaş oluyorduk ve sonunda dayanacak gücümüz kalmadı,iki bacağından tutarak kaldırdım ve onu duvara yasladım,birden bacaklarını belimde doladı bu beni daha çok çıldırmıştı,sonra hedefe nokta atışı yapmak için koordinatları verip birden yüklendim,ıhh sesi çınlıyordu duşun altında ve yavaş yavaş içinde gidip gelmeye başladım,çok sıcak ve dardı ama mükemmel bir zevk alıyordum bu arada birbirimize iltifatlar yağdırıp daha da tahrik oluyorduk,mükemmel bir duyguydu bu ve insan sanki bu an için yaşıyor gibi hissediyordu kendini..Bir yandan hızlanıp bir yandan da dudaklarına yapışıyor,göğüslerini emiyordum iyice kendinden geçmiş hadi hadi lütfen ben geleceğim diye inliyordu az daha bekle dedim ve artık daha hızlı ve sert giriyordum biraz acı çektiği belliydi ama aldığı zevk daha ağır basıyordu…Ve en sonunda içine boşaldım sım sıcak doldurdum içini o da benden az önce gelmişti zamanlama fena değildi yani…Gerçekten de ikimiz bulutlara çıkıp tekrar inmiştik, sonra beraber duş alıp içeri yatağa geçtik,sigaramızı yakıp şaraba devam ettik suyun etkisiyle ayılmıştık çünkü…Sohbete başladık ve ilişkimizin güzelliğinden bahsettik çoğu şeyi aşarak amacımız hayatın içinde mutlu anları yakalamaktı ve bunu başarmıştık,öyle çokta yorum yapmadan öncesini,sonrasını düşünmeden,nerede ne zaman biteceğini düşünmeden beraber olmanın en iyisi olduğu görüşünde birleştik..Gece uzundu ve ikimizinde pes etmeye niyeti yoktu…


Hayalimdeki Sikiş Anlarını Yaşatan Olgun Bayan

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,27 yaşında bir gencim, adım Kenan, boluda yaşıyorum. Cavidan evli bir bayandı. Sarı, kısa saçları ona genç kız havası veriyordu ve onu görür görmez, “İşte sikilecek kadın.” diye düşünmüştüm. Özellikle yuvarlak ve geriye doğru çıkıntılı götü beni cezp ediyordu. Göt yanakları öylesine tahrik ediciydi ki o yuvarlaklara bakarken bile sikimin uzadığını ve pantolonumu zorladığını hissediyordum.Adı Cavidan’dı bu güzel kadının. Özel okulda Sınıf öğretmeniydi. Sunu hazırlaması için benden yardım istedi internetten indirmek için tabii dedim ve içeri geldi hanım biraz huylansada kapı komşumuzdu . Onunla bu şekilde tanıştım ve her gün muhabbetimizi ilerlettim.Arada bir kendisine iltifatlarda bulunuyorum. Aslında ondan çok gencim. O 45 yaşında bense 27 yaşında idim. Hareket ve davranışlarından benden hoşlandığı belli. Bir keresinde onu öptüm. Kapıdan çıkarken bluzuna sarıldım ve dudaklarımı dudaklarına yapıştırdım  Sikimin kafası genç kadının götüne kayınca rahatladımHiç ses etmedi ama yüzünün kızardığını fark etmiştim. Onun götünü hayal ederek defalarca otuz bir çekmiştim. cavidanın götü bir türlü gözlerimin önünden gitmiyordu. Ne zaman yatağa baş koysam, cavidannın oraya buraya koşuştururken titreyen göt yanakları aklıma gelir elimi donumun içine sokup mastürbasyona başlardım. Onu öptüğüm günden sonra bana olan ilgisi artmıştı. Benimle daha çok ilgileniyor, baş başa kalabilmemiz için fırsatlar yaratıyordu. Tenha yerlerde gezinmemizin sebebi belliydi. Kadın bana dibini dövdürmek istiyordu. Tabi her seferinde fırsatı değerlendiriyordum. cavidanya sarılıyor ve o dolgun, ateşli vücudunu kollarımın arasına alıp dudaklarından uzun uzun öpüyordum.cavidannın benimle sikişmek istediği belliydi. Ama benim gözüm onun götündeydi. Yatağa ilk girdiğimiz anda onu götten becermek istiyordum.Bunu da kendisine hissettirmeye çalışıyordum. Onunla öpüşürken ellerimle göt yanaklarına yapışıyor onları koparacakmış gibi sıkıyordum. Bazı günler eteğini kaldırıp elimi donuna sokuyor o güzelim sert yuvarlaklarını eziyordum. Götü öylesine sertti ki bir türlü parmağıma geçit vermemişti. Bunun üzerine aynı parmağı ağzımda ıslattıktan sonra tekrar kıç deliğine dayamış ve ilk itişte içine kaydırıvermiştim.Orta parmağımı genç kadının kıç deliğinde dolaştırırken, güzel kadın da kıçını kıvırıp duruyordu. Dayanamadım ve kulağına eğilip, “Seni kıçından sikmek istiyorum” diye inledim. Kadın cevap vermedi, sadece bana sarılmakla yetindi. Kapıyı cavidan açtı. “Kimseler yok, gel” diyerek beni kolumdan çekince heyecandan bayılacakmış gibi oldum götürdü ve üzerindeki eşyaları teker teker çıkarmaya koyuldu. Ben de aynı şeyi yapıyordum.
Sikimi görünce “Aman Tanrım! Ne kadar muhteşem bir görüntüsü var” diyerek onu ağzına aldı ve emzik emer gibi emmeye koyuldu. Sikimi emdikçe sertleşiyordu. Genç kadın arada bir ağzının içinde gezdirdiği sikimi ortaya çıkarıp bakıyor, ardından tekrar ağzına alıp vakumluyordu. Dişlerimi sıkıp “Götünü istiyorum” diye inleyince sikimi ağzından çıkardı. Yatağın kenarında dizleri ve elleri üzerinde durdu. Başını bana doğru çevirip “Al öyleyse götüm senin!” dedi. cavidannın bu sözü bende afrodizyak tesiri yapmıştı.Sikim patlayacak gibiydi ve o kadar sertleşmişti ki nerdeyse kafası karnıma değmek üzereydi. Üstelik genç kadının ağzından yeni çıkmıştı, o yüzden ıpıslaktı.Islak sikimin kafasını genç kadının göt deliğine dayadıktan sonra yavaş yavaş yüklendim. Sikimin kafası genç kadının götüne kayınca rahatladım. Yavaş yavaş sikimi ileriye doğru ittim.Artık götünü doldurmuştum. Cavidan’ın canı yanmış olacak ki elleriyle çarşafa asılmış, bir yandan da tiz bir çığlık koyuvermişti. cavidannın iri kalçaları artık kasıklarımın arasındaydı. Sıkıca göt yanaklarına yapıştıktan sonra gidip gelmeye başladım.Sikim götüne girip çıktıkça kadın dişlerini sıkıyor, bağırmak, çığlık atmamak için kendini zor tutuyordu. Acı çektiğini görünce, “İstersen çıkarayım” dedim ama kadın ağlamaklı bir sesle, “Hayır, devam et!” diye inledi. Müstahdemler gelmeden işimi bitirdim. Giyindik ve büroya geçtik. O günden sonra cavidan benim metresim oldu.


Terli Vücutlarımızı Yaladık

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları.Geçen yaz alkollü bir geç kız bar masasında otururken gelmişti ve aynen “beni sikermisin” die sormuştu. kız 85 li ve baya kiloluydu. Programın başlamasına yarım saat kalmış ve saat akşam 11 civarları. Ben barın üst katına çıkardım kızı ve orda
bira stoklarının olduğu yerde pozisyona geçiverdik çünkü zaman kısıtlıydı. Azına vermeden ve onu yalamadan normalde 1 saat süren sexi 20 dakikaya indirdik. Ben sadece amına sokuyodum ve kız zoom olduğu için pek bişide hissetmiyodu (kendine gelince neler oldu en sonunda anlatıcam) artık zaten oda loş olduğu için ben takılırken amcığın içinde kızda tepki “sıfırdı”. neyse ben orda kum torbalarının içine .
attırdım ve kedi gibi kapattım üstünü. Tam gidicem kız hadi bidaha dedi. Haydiii gelde böyle uyuzları bidaha sikme. Neyse iyice temizledik sikimizi bi sakatlık çıkmasın diye yine başladık. Çabuk bitsin diye okadar hızlandım ki anca tepki alabildim kızdan. En sonunda sikişimiz benim yaptığım büyük bir hıyarlıkla bitti. Ben bunun gögüsleri yerine göbek yağlarını elliyomuşum. kız üstlere göğüslerime çık dedi. Böylece hem hıyarlık hem miğdesizlik ettim. Amcık buldun sik, dayak buldun kaç derler ya. Işte ben dayak yeseydim daha iyiydi. Gelgelelim barda çıkıp sahne alana kadar kan ter içinde kaldım. Extra sandalye istedim çünkü ayakta askıyla çalıcak halim kalmamıştı. Allahtan az
müşteri vardı çünkü performans 0 dı bende. Eveeet gelelim kız ayıldığında ne oldu??? İlk iki gün birbirimizin suratına bakamazken daha
sonra muhabbeti koyulaştırdık ama birdaha hiç sikişmedik. Ama nezaman konuşsak kızın suratı kızarıp al al oluyodu. Çünküüü kızın zaten çıktığı biri varmış. Oda kronun tekiydi zaten. Böyle anlicağınız kimin eli kimin sikinde belli olmuyo yazları barlarda. Bu yaz anılarımdan okuduğunuz 3. Hikaye devamı gelecek çok yakında (maestroya selamlar bu arada.

İzmirli Azgın Kızlar Resmen Beni Sikti

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben izmirden hakan bıraz kendımden bahsedım esmer ela gozlu ve yakısıklıyımdır baya nese olaya gecım gecenlerde canım sıkıldı tek basıma bıraz gezım dedım kordona gıttım bıraz yuruyodum bıraz oturım dınlenım dedım 2 tane kız gecıyodu tam ordanda o ara 2 sı fıs fıs bana bakarak bıseler konusuyolardı bende onlara bakıyodum oturabılırmıyız dedıler olur tabı dedım oturdular kızlar bana bakıp guluolardı nıe
guldunuzkı dedım kızların 2 sıde cok guzeldıler bıtanesı mavı gozlu sarısın ve vucudu superdı otekıde gayet guzeldı oda esmerdı nese sana bıse solıcezde cekınıoz dedıler ne solıcenızkı dedım sey felan dedıler otekı konusmaya basladı sey senı cok beyendık 2 mızle ılıskıye gırermısın dedıler nasıl ılıskı dedım bende pıslıgıne : uff nasıl olcak bızı sıkermısn dedıler hım olur dedım ama 2 mızı doyurcaksın cınsel acıdan oki mi dediler ok dedım bende nerede yapcaz dedım senın yerın varmı dedıler olur yer bulurum dedım arkıden anahtar aldım onun ofıse gıttık kızlarla bı yandanda muhabbet edıoz kızlarla ılk ne zaman yaptıklarını sordum 2 sıde baya tecrubelıymısler bırı 12 otekıde 13 yasında yapmıs hım benden once yapmısınız baya ıyısınızdır ozaman dedım eet dedıler bırı bı koluma otekıde otekı koluma gırdı yolda mıllette bıze bakıolardı acayıp kızlar ıyıce azıttılar ıyıce sarılıolardı bana durun yav eve gıdelım ole dedım napalım ates bastı dedı 2 sıde : sora eve geldık kapıyı actm kapar kapamaz bıtanesı yapıstı dudaklarıma otekıde benm ufaklıgı avuclamaya basladı gıysının ustunden yavas ne yapıounuz kızlar dedım sus konusma dedı benı open : ii pekı dedım bende sora ıcerı gectık ustundekılerı cıkardı onlar bende cıkardım vucutları mukemmeldı 2 sıınınde saatlerce yalabılırdım her yerlerını yaladımda zaten : nese sora koltuga gectık once bırının gouslerını emmeye basladım otekı kız onun gouslerını emıodu 2 sı bırden ınlıolardı azar azar sora bal kutusuna ındım ınlemelerı artmaya basladı kafamı ıyıce amına doru bastırıodu ıhhhhhh ımmmmm devam et cok guzel sok ıcıne kadar dıbıne kadar sok dılını dıodu dılımı bı cıkardım vayyy ne buyuk dılın varmıs senın ole dedı otekısı bende ıstıom benıde yala hadı ama demeye basladı otekını bıraz yaladım bosalcak sevıyeye geldı yeter sok ıcıme gır artık ıcıme fıskırt erkegım dıodu tamam acele etme dıodum bendebı yandan surtuodum kız ıyıce cıldırmıstı amı karnı kasılıodu zevkten sora bırden ıcıne gırdım cap cup dıe gırıp cıkmaya basladım kız nasıl ınlıo bagırıo ahhh sokk ohhh cok guzel devam et daha hızlı cıkarma ohhhh bıtırdın benı hayvan amımı dagıttın sık benı ahhh cıkarma sakın cok guzel dıe ınlıodu neler neler soluodu kız zevkten kendınden gecmıstı ucuyodu resmen bende daha fazla dayanamadım ıcıne sarsılarak bosaldım sora otekıne gectım onuda once bı guzel yaladım sonra onada gırdım onuda bı guzel sıktım 2 sını bırden deısık deısık pozısyonlarda saatlerce sıktım 2 sıde zevkten cıldırmıslardı sora sarıldı 2 sıde bana bırı bı yanıma otekıde otekı yanıma uyuduk beraber sabah kalktımızda gıne devam ettık ama kac kere bosaldık hatırlamıyorum dorusu : 3 muzde baya yorulmustuk dorusu : he bu arada netten tanısıkta bırlıkte oldum baska kız arkılerıde bıdakı seferde anlatırım bu arada belırtım beyenmeyen kız olmadı sımdıye kadar ve dılıme hepsı bayılır : ızmırlı kızları beklıyorum ızmırlı kızlar oncelıklıdır msn ım  erkekler ve gayler eklemeyın lutfen sadece kızlar eklesınler gorusmek uzere belkı aynı seylerı hatta daha guzellerını yasarız bellımı olur ; gorusmek uzere kızlar byee

Liseli Kızı Götten Becerdiğim Hikayem

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben Ankaradan yazıyorum adım Cem.Dikmende oturuyorum.Çok yakışıklı bir gencim.19 yaşındayım.Buraya yeni taşınmıştık.Neyse ben daha fazla uzatmdan konuya geçiyim. Dikmene taşınırken bir kız beni kesiyordu.Tabii bende onu kesiyordum.Taşındıktan sonra yaklaşık bir ay sonra kız yanıma geldi bir kağıt verdi ve gitti.Kağıta baktığımda “senden çok hoşlandım numaram bu ararmısın” diyordu.Bende özelden aradım konuştuk.Kızın sesi fena değildi.Bana birgün çıkma teklifi etti.Bende Kabul ettim.Ara sıra buluşuyorduk.Buluşmalarıızın birinde beni dudağımdan öptü.ben hiç bi tepki vermemiştim.Bu böyle yaklaşık onbeş gün boyunca devam etti.Sonra kızı ben bir gün evime çağırdım kabul etti. Ertesi gün bize geldi.Oturduk konuşuyoduk falan birden sırtım ağrıyo dedi bende yatağıma yatırdım.Sonra sende gelsene dedi.Bende gittim tabii yanına yattım ve beni öpmeye başladı. Bende tabi onun göğüslerine oğru inmeye çalışıyordum ama kazağı vardı.şunu çıkartırmısın dedim tamam dedi. Çıkardı südyeniyle kaldı. Südyeninin rengi kırmızıydı çok hoşuma gitmişti.göğüsünü yalamaya başlamıştım.Oda sende üstümdekini çıkar dedi çıkardım ve yanına gittim.Her tarafını öpüyordum.Benim küçük Cem 19Cm olmuştu.Bunun farkındaydı ama ses çıkarmıyodu. Ben pantolonunu çıkarırmısın dedim oda ilk sen sonra ben dedi. En sonunda tangasıyla kalmıştı. Elimi amına attığımda sırılsıklamdı. Sonunda hadi artık dayanamıyorum sok dedi.Bende bakiremisin dedim evet dedi arkadan yap dedi. Tamam dedim.çok dardı girmiyordu ben sabun alıp geldim küçük ceme sürdüm sonrada onun götüne yavaş yavaş sokuyordum rahat bir şekilde giriyodu artık. kızın götünü acıtmadan yavaş yavaş git gel yapıyordum hızlı hızlı diyordu inlemeye başladı. Bende hızlandım tabii böle 5 dakika kdar sikiştik ben boşalıcaktım çıkardım ağzına boşaldım.
Duşa girlim mi dedi olur dedim sonra ordada bir posta kaydım ama duşta kızın götünden kan geliyodu. Çok korkmuştum duştan çıktık kız saçını kurularken ben giyinip odamı düzeltiyordum kız geldi ve bidahaki sefere önden yapalım çok zekliymiş dedi. Heralde ilk yapışıydı. Sonra kızı gönderdim gitti.On dakika sonra beni aradı ve “ya ben popomun üstüne oturamıyorum çok fena acıyo hayvan”dedi ve kapattı ve artık ben onu ara sıra arıyorum ikna etmek için ama ikna olmaya hiç niyeti yok gibiydi Ama birgün mutlaka ikna etcem onu.Sikilmek isteyen liseli kızlar sizide yapabilirim mail atmanız yeterli olucak.Okuduğunuz için teşekkürler.Burda yazan hikayenin her kelimesi kseinlikle doğrudur.Yemin ederim.Maillerinizi bekliyorum.

Abim Annem ve Ben Grup Sikiştik

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben ece 25 yaşındayım yaşadıklarım ben 16 yaşımdayken başladı o zamanlar abim 20 annem ise 40 yaşındaydı.ben herzamanki gibi okuldan eve gelmiştim odama geçiyordumki annemi gördüm banyonun kapı deliğinden bakıyordu şaşırmıştımanne ne yapıyorsun dedim.kızarak git odana dedi
merak etmiştim ama odama gittim ama aklım takılmıştı tekrar gittim gizlice baktım annem delikten bakarken elini amına sürtüyordu kafam iyice karışmıştı geçer gibi yapıp anneme aa ne yapıyorsun sen anne ya dedim sen karışma buna dedi içerde kim var dedim baban diyecek sanarken abin dedi o kadar afallamıştımki öyle bir NEEEE diye bağırdımki abim heyacanla dışarı çıktı çırılçıplaktı herşeyi ortadaydı
anne ece diyebildi içeri kaçtı annem gördünmü yaptığını salak kız dedi anne niye abimi rönt lüyorsun dedim oda harika bir vücudu ve şeyi var baban artık yetmiyo bana abini istiyorum dedi merak etmiştim şeyini gerçi banyoda ani çıkışında gördüm ama bişey anlamamıştım daha detaylı incelemeliydim
bende bakıcam dedim olmaz dedi bakıcam benim de hakkım abim sonuçta dedim al bak dedi bir baktım abim tamamen çıplak olarak direk deliğe bakıyo bir yandanda sikini sıvazlıyo içim bi garip oldu odama gittim aradan galiba bir saat geçti annem ecee diye seslendi efendiim dedim geel diye tekrarladı salona gittim kimse yoktu
nerdesin dedim odamdayım dedi odasına gidiyordumki kapının aralık aralıktanda annemle abimi öpüştüğü görünüyordu ses çıkarmadan izlemeye başladım abim annemin dudaklarını moratırcasına emiyor bir yandanda her yerini sıkıyorduilginç gelmişti hiçbirşey olmamış gibi
birden içeri girdim aaa bu ne hal dedim annem abimi bırakıp kolumdan tutup yatağa çekti gel kız orospu buraya hayat dersi burad başka kimse sana bunu öğretemez annen olarak bana düşer dedi yatağa oturtu
onları izlemeye başladım abim heryerini yalıyordu sıra amına gelmişti annemin ve abimi ilk defa bu gün organlarını görüyordum abim annemin amını yalarken midem bulandı çünki annemi amından akan sıvıyı görüyordum abimde o sıvıyı yalıyor harika diye söyleniyordu içim kalkmıştı
banyoya gittim kusmaya başladım annemde arkam gelip eşofmanımı indirdi ne olduğunu anlamadım geri çekecektimki bir tokat attı beynim döndü az kaldı bayılıyordum annem başladı benim amımı yalamaya kız bu negüzel bi am çok iyi bakıyorsun kılları bile şekilli kesmişsin orospu dedim yalaması hoşuma gitmişti ses çıkarmadım parmağını sokmaya başladı anne demeye kalmadıki amımda bir acı hissettim
anladımki kızlığım bozulmuştu ve sonra kan akmaya başladı annem pişman olmuştu tüh be kızın geleceğini karartık dedi abim geldi ne yaptın anne kızı mahvettin dedi ben ağlamaya başladım abim gelip sarıldı üzülme bitanem diktiririz dedi ve yanağımda öptü öbür yanağımdan öpüyorduki göz göze geldik dudağıma baktı ve yavaşça öpmeye başladı içim gıdık gıdık oldu kendimi bırakıverdim üzerimi çıkarıyor ama ben bişey diyemiyordum
dilim kilitlenmişti göğüslerimi yalamaya başladı anne beni yatağa yatırdı oda amımı yalıyordu annem ve abim tarafından beceriliyordum annem çekildi abim sikini amıma dayadı hfifçe itti öyle bir acı hissettimki bağırmama itfaye gelirdi herhalde gözlerimden yaşlar geliyor bacaklarım tirtir titriyordu
çıkar çıkar diye bağırıyordum annem bile korkmuştu oğlum çıkar kıza bişey olacak dedi ben kendimden geçmişim hiç birşey hatılamıyorum kendime geldigimde amımda ince bir sızı ama ağzımda harika bir tat vardı anne ben ne yedim böyle ağzım tatlanmış dedim annem gülerek kızım boşaldın sen onun tadı o dedi nasıl dedim hatırlamıyormusun abinin altında iken daha ileri daha ileri dediğini dedi yoo dedim bayılmışım ben abin seni boşalttı kızım sıra bende dinlensin benide boşaltacak yazık çocuğu bitirdin dedi
10 dk sonra abim annemi sikmeye başlamıştı bende annemin göğüslerini yalıyordum aklıma bile gelmezdi böyle bir olay yaşıyacağım ama yaşıyordum abim gidip geldikçe annem ah lar oh lar içinde bağırıyor kafasını sağa sola sallıyordu abim annem geliyoruuuum dedi abim de bendeee diye bağırdı abim boşalırken arghhhh diye bişey dedi açıkcası korktum annem abimden hamile kaldı
babam bunu duydu kalpten öldü zaten kalp vardı tuz biber oldu bu başka kimse bilmiyor annem doğurdu çocuğuşu an 8 yaşında ilkokula gidiyo kız adıda gamze babasının o doğmadan öldüğünü sanıyo benide ablası ya gerçek babasını tabiki abisi sanıyo
hala yapıyoruz aramıza kimseyi almadık bilmiyorum bu oyun nereye kadar gidecek bana bukonu hakkında fikirlerinizi ve yaşadığınız olayları anlatın

Komşu Kızını Ders Çalıştırma Bahanesi İle Sikiyorum

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları.Ben erkan vandan sızlere anlatacagım bu olay 2 ay once gerceklestı.bundan ıkı ay once aynı mahallede oturdugumuz komsumun kızı hamıyetle aynı okula gıdıyorduk yanı anlayacagınız cok samımıydık her aksam okul cıkısı beraber yuruyerek eve gelıyoduk.Bir gün okuldan eve gelırken ben ondan cok hoslandıgımı soyledım ona cevap veremedı bana ve bızım evdekılerde o aksam koye gıtmıslerdı.Ben
evde yanlız otururken bır de baktım kapı caldı.bırde bakayım ne hamıyt kapıda hayırdır hamıyet dedım bana dedıkı matematik kitabını verebılırmısın evde calısacam bende tabıı dedım ve onu eve davet ettım.evde kımse yokmu dedı ve bende hayır dedım o gıydıgı mını
etekle benı ıyıce tahrık etmıstı.ve ben gel beraber calısalım bende matematik calısacam dedım oda basta hayır dedı ama nafıle onu ıkna ettım.ve eve telefon acacagını soyledı bende telefon calısmıyo dedım.20 dakıka matemaik calıstık ve ben bugun ona soyledıgım konuyu actım ve cevabını beklıyodum oda ıste aynı mah ledeyız olmaz falan .
ben hemen dudaklarına kapıldım.ve ne yapıyorsun dedı.bende senden co hoslanıyorum
dedım.oda hayır olmaz dedı ama onun uzerın e gıttıkce oda karsılık vermeye basladı hemen elımı o mını etegının altına soktum bırakmadı dedıkı ben daha bakireyım bende hayır canım o ısı yapmıyacagız dıye kandırıyodum .sadece yalayacagımı soyledım ona ve oda kabul .
ettı. ama tır tır tıtrıyodu bende korkma sana bır sey yapmam sana dedım ve onu ıyıce gevsettıkten sonra o kılsız ammını yalamaya basladım.O nunda hosuna gıtmeye basladı ve bana dedıkı benı arkadan ıncıtmeden yapa bılırmısın s-dedı ve ben de ewet
   taıı dıyerek odadan kremımımı getırdım ve onu cırılcıplak etmıstım. ve onu koltuga dombaltarak got delıgını kremledım sonra ıyıce yaragımıda kremledıkten sonra yavas yavas gotune gırmeye calıstım ama ılk denemede olmadı ama ıkıncı denemede kafasını onun ıcıne gırdı daha sonra ınlemelerı basladı bana hadı be yap artık dedı…


Komşumun Karısını Bağırta Bağırta Siktim

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları.Bu anlatacağım olay, başımdan geçen güzel ve bir o kadarda tahrik edici yaşanmış bir anımdır. Sırdaş bir yapıya sahip olmam başımdan geçen olaylada yakından ilgilidir. Bundan 1 yıl önce irc chat kanallarının birinde sohbet ederken Nedim isminde, bana 43 yaşında olduğunu söyleyen biriyle tanıştım. Havadan sudan biraz konuştuktan sonra konu cinselliğe geldi dayandı.Bana,kadınlardan olduğu kadar erkeklerden de hoşlandığını söyleyince onun bisexual olduğunu anladım.Yarım saatlik bir sohbetin ardından Nedim bey,eşininde yanında olduğunu ve bütün yazdıklarımı okuduğunu ayrıca beni çok nazik ve seviyeli bulduğunu yazınca eşi hakkında ona sorular sormaya başladım. Eşinin iri göğüslerini,dolgun yuvarlak kalçalarını ve amının sarı kıllarını anlatırken zevkten elinin titrediğini yazılarındaki bazı harf hatalarından hemen anladım. Kocasının anlattığı kadarıyla Selma hanım;32 yaşında iri göğüslü,dolgun pürüzsüz kalçalı,kalın dudaklı,mavi gözlü kısacası sex abidesi bir kadındı.Bana karısıyla bir karar verdiklerini,grupsex yapmak için ciddi evli çift aradıklarını söyledi. Konuşmalarımız esnasında birkaç evli çiftle birlikte olduğumu söylediğimden Nedim beyin bu talebi bana gayet doğal geldi. Fakat benden istediği şey prensiplerime tamamen ters bir olaydı, çünkü ben ilişkilerimi,heleki evli çiftlerle olan ilişkilerimi asla deşifre etmeyen bu camiada güvenilirliğiyle tanınmış biriyimdir. Bunu onada açıkça anlattım, kim olurlarsa olsunlar onları kesinlikle birlikte olduğum diğer çiftlerle tanıştıramayacağımı bunun prensiplerime aykırı olduğunu söyledim.Benim bu tutumum karşısında Nedim bey şaşırtıcı bir şey söyledi, tam bizim aradığımız gibi birisin bizim amacımız aslında evli çiftlerle birlikte olmak değil,karıma ve bana cinsel fantezilerimizi doyasıya yaşatacak bir erkek partner bulmaktı,bunu uzun zamandır arzuluyorduk ama ünlü ve zengin biri olduğum için kimselere güvenemiyorduk dedi.Konuşmamızın ardından Nedim bey sözü fazla uzatmadan mail adresimi istedi birkaç dakikalık görüntülü sohbetin peşinden telefonumu alarak beni aradı, özel şoförünü göndereceğini, şoförün beni zorlanmadan bulabileceği bir adres vermemi istedi. Karısını Bağırta Bağırta Siktim…Özel şoför çok çenebaz biriydi,bana bir sürü meraklı soru sordu,en sonunda sabrım taştı ve çok çenebaz biri olduğunu sadece arabayı kullanmasını şoföre açıkça söyledim.Eve geldiğimde kapıyı Nedim bey ve eşi Selma hanım birlikte açtı birbirimizi çok kısa bir süre süzdükten sonra beni oturma odasına davet ettiler.İkram ettikleri üç duble Jack Daniels ve Madlen çikolatanın ardından ortam iyice yumuşamıştı.Selma hanım müsaade isteyerek üzerine daha rahat bir şeyler giyeceğini söyleyip odadan ayrıldı. Geriye döndüğünde üzerinde saf ipekten,iri meme uçlarını alabildiğine belli eden kısacık pembe bir gecelik vardı. Kocasıyla bir an bakıştıktan sonra gelip yanıma oturdu Eline bir çikolata alıp ağzına götürdü, öyle bir çikolata yiyişi vardı ki sanki senin sikinide bu çikolata gibi yalar yutarım der gibiydi. Dudağının kenarına bulaşan çikolatayı silmek için tam peçeteye uzandığında onun elinden tutarak kendime doğru çekmemle çikolata bulaşmış dudaklarını emmeye başlamam bir oldu.O da aynı anda heyecandan titreyen elini hasretle sikime götürüp pantolunun dışından yarağımı kavradı. Kocası bacak bacak üstüne atmış bir yandan bizi seyrediyor bir yandanda pantolonun dışından kendi aletini okşuyordu. Selma dudaklarını dudaklarımdan çekmeden bir eliyle pantolunumun fermuarını indirdi ve zevkten ucu ıslanmış taş gibi koca sikimi sıkıca kavradı ve okşamaya başladı .Uzunca bir süre öpüştükten sonra artık bu kadar öpüşme yeter diye düşünüp Nedimin karısının sarı saçlarını kuvvetle kavrayıp kafasını sikime doğru bastırdım o da buna dünden razıymış gibi, taş gibi damarlı yarağıma öyle bir saldırıp yalamaya başladıki, bir an bu dünyayla ilişkim kesildi kesin cennetteyim diye düşündüm.Çoktan pantolonunu çıkarmış olan kocası yarağımı iştahla yalayan karısının arkasından yaklaştı, karısının bütün ihtişamıyla ortaya çıkmış beyaz pürüzsüz götünü yalamaya başladı. Seviştiğimiz koltuk rahat fakat dar olduğundan birden sikimi selmanın ağzından çekip karı kocanın ellerinden tuttum ve hadi bana yatak odanızı gezdirin dedim.Selma elinden şekeri alınmış bir çocuk gibi yüzüme bakıyordu.Mükemmel bir yatak odaları vardı, tavan dahil odanın üç cephesi komple aynaydı.Üçümüz yatağın üzerine çıktık,sırt üstü yatmamla karı kocanın sikime saldırması bir oldu.
Karı koca sikimi paylaşamıyor deliler gibi iştahla yalıyorlardı.Selma yı belinden kavrayıp 69 pozisyonuna getirdim, aman tanrım o ne muhteşem bir göttü,hemen dilimi Selma nın tertemiz ve daracık kara incisine sokup yalamaya başladım. Ben götünün deliğini yalarken o kadar zevk alıyordu ki sarı kıllarla kaplı amından sızan zevk sıvıları çenemden aşağı süzülüp boynumu ıslatıyordu.Selma nın altından biraz daha aşağı kayıp ağzımı onun muhteşem amıyla aynı hizaya getirip zevkten vıcık vecık olmuş bal kutusunu yalamaya başladım.Bu duruma fazla dayanamadı sarsıla sarsıla öyle bir boşaldı ve amını yüzüme bastırdıki bir an boğulacam sandım. Yüzüm gözüm Selma nın am sıvılarıyla kaplı olarak yatakta doğruldum ve kusursuz götünü sikime doğru çektim ve dimdik yarağımı Nedimin karısının amına öyle bir yerleştirdimki karısı derin bir ohhh çekerken,başka bir erkeğin kocaman sikinin karısının amına girdiğini gören Nedim bey kendinden geçmiş bir şekilde yatağa boşalırken bende sikimi Selma nın amından çıkardım ve yüzünü bana çevirip koca sikimi tekrar ağzına verdiğim anda öyle şiddetli orgazm oldum ki spermlerimin birkaç damlası Selma nın ağzından taşarak yatağa damladı.Orgazm anında öyle kendimden geçmiş olmalıyım ki elime baktığımda avucumda Selma nın sarı saçlarından epey bir miktar yolduğumu gördüm.Ardından Selma hanım hem temizlenmek hemde birer duble whisky daha getirmek için dışarı çıkınca kocası tekrar sikimi ağzına alıp iştahla yalamaya başladı. Az önceki orgazmımdan sikimde kalan spermleri iyice emip yalayıp yuttu.Selma elinde whisky bardaklarıyla kapıdan girdiğinde kocasını sikimi iştahla yalarken görünce gözlerime bakıp tatlı bir tebessüm ederek bardakları kenara koydu ve bizi izlemeye başladı o da bu duruma fazla kayıtsız kalamayıp kocasının sikini ağzına aldı.Kocası benim sikimi karısıda kocasının sikini iştahla yalarken bende arada whiskimden bir yudum almak için bardağa uzandığımda aklıma Selma nın amından whisky içmek geldi. Yarağımı Nedim in ağzından çıkarıp Selmayı sırt üstü yatırdım göğüslerinin arasından içkiyi yavaş yavaş dökerken bende ağzımı amına dayadım. Selma nın am sıvılarıyla karışmış Jack Daniels ın tadı bir harikaydı. fakat birden Selma kıpırdamaya huzursuzlanmaya başladı :)) whisky amını yakmış canını acıtıyordu.Bunu anlayınca bardağı kenara koyup dilimi Selma nın amının iyice derinliklerine sokup ne var ne yok yalayıp yutarak Selma nın amının acısını dindirdim.Ben karısının amını yalamayı bırakınca Nedim onun bacak arasına geçip gidip gelmeye başladı.bir yandanda arkasına geçmem için bana işaret ediyordu bende önceden hazırladıkları kremi iyice damarları çıkıp taş gibi olmuş sikime sürüp Nedim in arkasına geçtim Yarağımı yavaş yavaş götüne sokarken oda bir yandan karısını sikiyordu sikimi nedime köküne kadar sokunca nedimden derin bir oh sesi yükseldi bunu hisseden karısı iyice tahrik olmuş kocasının sırtını tırnaklayıp kanatıyordu bu pozisyona fazla dayanamayan karı koca aynı anda sarsıla sarsıla boşaldı tam bende boşalacağım sırada sikimi nedimin götünden çıkarıp ikisinin arasına geçtim ve spermlerini yutmak için bekleyen nedim ve karısının yüzüne boşaldım karı koca spermlerimi yalamak için adeta birbiriyle yarışıyorlardı.O gün Selma ve kocasını değişik pozisyonlarda defalarca siktim.Onlar bu gün yurt dışında yaşıyorlar ama İstanbul’a her gelişlerinde görüşüyoruz.


İki Yarrağı Birden Alıyorum Yinede Doymuyorum

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben üniversite öğrencisiyim sevgilim başka sehirde sürekli yanına gider her gittiğimdede çılgınlar gibi şevişirdik.
sevgilim beni bağırtarak sikmeye bayılır çığlık çığlığa inleye inleye sevirişiriz. bir gün beni sikerken birden odadan çıktı ve elinde kocaman bir salatalıkla döndü deliklerini dolduracağım orospu diyordu. sevişirken sürekli küfür eder küfür ettikçe daha da azar . neyse salatalığı amıma sertçe soktu ve ben kıvranmaya inlemeye başladım
oda yarrağını ağzıma verdi bir yandan amıma salatalık giriyor bir yandan da ağzımda yarrak vardı
sonra beni yan yatırdı ve kocaman yarrağını götüme soktu
çığlık attım daha önceden yapmamıza rağmen alıştırmadığı için çok acımıştı salatalığıda amıma sokmaya başladı ama girmiyordu zorlayarak salatalığıda amıma soktu nasıl güzel mi orospum her yerini doldurduk diye inleyerek beni sikiyordu bense hırıltılar çığlık arasında kollarında kıvranıyordum bu sırada kapı çaldı baştan oralı olmadık ama ısrarla çalıyordu sevgilim giyinip kapıya çıktı bir adam bağırıyordu böylede bağırtılmazki bütün apartman duydu falan diyordu. sonra sesler kesildi ve sevgilim ve adam odaya girdi adam beni çırıl çılak yatakta görünce hemen soyunmaya başladı. sevgilim yatağa yattı beni üzerine aldı ve götüme girdi adamda yatağa çıkarak amıma girdi az önce salatalık amımda şimdi gerçek bir yarrak vardı zevkten ölüyordum. iki erkeği delirtmek onlara yetmek harika

Nette Tanıştığım Çiftle Yaşadıklarımız Unutulmazdı

Merhaba www.esexhikayeleri.org seks okurları,ben kenan boluda yaşıyorum 28 yaşındayım. Başımdan geçen hikayeyi hemen anlatıyorum. Bu anlatacağım olay, başımdan geçen güzel ve bir o kadarda tahrik edici yaşanmış bir anımdır. Sırdaş bir yapıya sahip olmam başımdan geçen olaylada yakından ilgilidir. Bundan 1 yıl önce irc chat kanallarının birinde sohbet ederken Serdar isminde, bana 48 yaşında olduğunu söyleyen biriyle tanıştım. Havadan sudan biraz konuştuktan sonra konu cinselliğe geldi dayandı. Bana,kadınlardan olduğu kadar erkeklerden de hoşlandığını söyleyince onun bisexual olduğunu anladım.Yarım saatlik bir sohbetin ardından Serdar bey,eşininde yanında olduğunu ve bütün yazdıklarımı okuduğunu ayrıca beni çok nazik ve seviyeli bulduğunu yazınca eşi hakkında ona sorular sormaya başladım. Eşinin iri göğüslerini,dolgun yuvarlak kalçalarını ve amının sarı kıllarını anlatırken zevkten elinin titrediğini yazılarındaki bazı harf hatalarından hemen anladım. Kocasının anlattığı kadarıyla Mehtap hanım 32 yaşında iri göğüslü,dolgun pürüzsüz kalçalı,kalın dudaklı,mavi gözlü kısacası sex abidesi bir kadındı.Bana karısıyla bir karar verdiklerini, grupsex yapmak için ciddi evli çift aradıklarını söyledi. Konuşmalarımız esnasında birkaç evli çiftle birlikte olduğumu söylediğimden. Serdar beyin bu talebi bana gayet doğal geldi. O gün Mehtap ve kocasını değişik pozisyonlarda defalarca siktimSerdar beyin bu talebi bana gayet doğal geldi. Fakat benden istediği şey prensiplerime tamamen ters bir olaydı, çünkü ben ilişkilerimi,heleki evli çiftlerle olan ilişkilerimi asla deşifre etmeyen bu camiada güvenilirliğiyle tanınmış biriyimdir. Bunu onada açıkça anlattım, kim olurlarsa olsunlar onları kesinlikle birlikte olduğum diğer çiftlerle tanıştıramayacağımı bunun prensiplerime aykırı olduğunu söyledim.Benim bu tutumum karşısında Serdar bey şaşırtıcı bir şey söyledi, tam bizim aradığımız gibi birisin bizim amacımız aslında evli çiftlerle birlikte olmak değil,karıma ve bana cinsel fantezilerimizi doyasıya yaşatacak bir erkek partner bulmaktı,bunu uzun zamandır arzuluyorduk ama ünlü ve zengin biri olduğum için kimselere güvenemiyorduk dedi.Konuşmamızın ardından Serdar bey sözü fazla uzatmadan mail adresimi istedi birkaç dakikalık görüntülü sohbetin peşinden telefonumu alarak beni aradı, özel şoförünü göndereceğini, şoförün beni zorlanmadan bulabileceği bir adres vermemi istedi. Özel şoför çok çenebaz biriydi,bana bir sürü meraklı soru sordu,en sonunda sabrım taştı ve çok çenebaz biri olduğunu sadece arabayı kullanmasını şoföre açıkça söyledim. Eve geldiğimde kapıyı Serdar bey ve eşi Mehtap hanım birlikte açtı birbirimizi çok kısa bir süre süzdükten sonra beni oturma odasına davet ettiler.İkram ettikleri üç duble Jack Daniels ve Madlen çikolatanın ardından ortam iyice yumuşamıştı.Mehtap hanım müsaade isteyerek üzerine daha rahat bir şeyler giyeceğini söyleyip odadan ayrıldı. Geriye döndüğünde üzerinde saf ipekten,iri meme uçlarını alabildiğine belli eden kısacık pembe bir gecelik vardı. Kocasıyla bir an bakıştıktan sonra gelip yanıma oturdu Eline bir çikolata alıp ağzına götürdü, öyle bir çikolata yiyişi vardı ki sanki senin sikinide bu çikolata gibi yalar yutarım der gibiydi. Dudağının kenarına bulaşan çikolatayı silmek için tam peçeteye uzandığında onun elinden tutarak kendime doğru çekmemle çikolata bulaşmış dudaklarını emmeye başlamam bir oldu.O da aynı anda heyecandan titreyen elini hasretle sikime götürüp pantolunun dışından yarağımı kavradı. Kocası bacak bacak üstüne atmış bir yandan bizi seyrediyor bir yandanda pantolonun dışından kendi aletini okşuyordu. Mehtap dudaklarını dudaklarımdan çekmeden bir eliyle pantolunumun fermuarını indirdi ve zevkten ucu ıslanmış taş gibi koca sikimi sıkıca kavradı ve okşamaya başladı .Uzunca bir süre öpüştükten sonra artık bu kadar öpüşme yeter diye düşünüp
Serdarin karısının sarı saçlarını kuvvetle kavrayıp kafasını sikime doğru bastırdım o da buna dünden razıymış gibi, taş gibi damarlı yarağıma öyle bir saldırıp yalamaya başladıki, bir an bu dünyayla ilişkim kesildi kesin cennetteyim diye düşündüm.Çoktan pantolonunu çıkarmış olan kocası yarağımı iştahla yalayan karısının arkasından yaklaştı, karısının bütün ihtişamıyla ortaya çıkmış beyaz pürüzsüz götünü yalamaya başladı. Seviştiğimiz koltuk rahat fakat dar olduğundan birden sikimi Mehtap’ın ağzından çekip karı kocanın ellerinden tuttum ve hadi bana yatak odanızı gezdirin dedim.Mehtap elinden şekeri alınmış bir çocuk gibi yüzüme bakıyordu.Mükemmel bir yatak odaları vardı, tavan dahil odanın üç cephesi komple aynaydı.Üçümüz yatağın üzerine çıktık,sırt üstü yatmamla karı kocanın sikime saldırması bir oldu. Karı koca sikimi paylaşamıyor deliler gibi iştahla yalıyorlardı.Mehtap yı belinden kavrayıp 69 pozisyonuna getirdim, aman tanrım o ne muhteşem bir göttü,hemen dilimi Mehtap nın tertemiz ve daracık kara incisine sokup yalamaya başladım. Ben götünün deliğini yalarken o kadar zevk alıyordu ki sarı kıllarla kaplı amından sızan zevk sıvıları çenemden aşağı süzülüp boynumu ıslatıyordu.Mehtap nın altından biraz daha aşağı kayıp ağzımı onun muhteşem amıyla aynı hizaya getirip zevkten vıcık vecık olmuş bal kutusunu yalamaya başladım.Bu duruma fazla dayanamadı sarsıla sarsıla öyle bir boşaldı ve amını yüzüme bastırdıki bir an boğulacam sandım. Yüzüm gözüm Mehtap nın am sıvılarıyla kaplı olarak yatakta doğruldum ve kusursuz götünü sikime doğru çektim ve dimdik yarağımı Serdarin karısının amına öyle bir yerleştirdimki karısı derin bir ohhh çekerken,başka bir erkeğin kocaman sikinin karısının amına girdiğini gören Serdar bey kendinden geçmiş bir şekilde yatağa boşalırken bende sikimi Mehtap nın amından çıkardım ve yüzünü bana çevirip koca sikimi tekrar ağzına verdiğim anda öyle şiddetli orgazm oldum ki spermlerimin birkaç damlası Mehtap nın ağzından taşarak yatağa damladı. Orgazm anında öyle kendimden geçmiş olmalıyım ki elime baktığımda avucumda Mehtap’ın sarı saçlarından epey bir miktar yolduğumu gördüm.Ardından Mehtap hanım hem temizlenmek hemde birer duble whisky daha getirmek için dışarı çıkınca kocası tekrar sikimi ağzına alıp iştahla yalamaya başladı. Az önceki orgazmımdan sikimde kalan spermleri iyice emip yalayıp yuttu.Mehtap elinde whisky bardaklarıyla kapıdan girdiğinde kocasını sikimi iştahla yalarken görünce gözlerime bakıp tatlı bir tebessüm ederek bardakları kenara koydu ve bizi izlemeye başladı o da bu duruma fazla kayıtsız kalamayıp kocasının sikini ağzına aldı.Kocası benim sikimi karısıda kocasının sikini iştahla yalarken bende arada whiskimden bir yudum almak için bardağa uzandığımda aklıma Mehtap nın amından whisky içmek geldi. Yarağımı Serdar in ağzından çıkarıp Mehtapyı sırt üstü yatırdım göğüslerinin arasından içkiyi yavaş yavaş dökerken bende ağzımı amına dayadım. Mehtap nın am sıvılarıyla karışmış Jack Daniels ın tadı bir harikaydı. fakat birden Mehtap kıpırdamaya huzursuzlanmaya başladı :)) whisky amını yakmış canını acıtıyordu. Bunu anlayınca bardağı kenara koyup dilimi Mehtap’ın amının iyice derinliklerine sokup ne var ne yok yalayıp yutarak Mehtap nın amının acısını dindirdim.Ben karısının amını yalamayı bırakınca Serdar onun bacak arasına geçip gidip gelmeye başladı.bir yandanda arkasına geçmem için bana işaret ediyordu bende önceden hazırladıkları kremi iyice damarları çıkıp taş gibi olmuş sikime sürüp Serdar in arkasına geçtim Yarağımı yavaş yavaş götüne sokarken oda bir yandan karısını sikiyordu sikimi Serdare köküne kadar sokunca Serdarden derin bir oh sesi yükseldi bunu hisseden karısı iyice tahrik olmuş kocasının sırtını tırnaklayıp kanatıyordu bu pozisyona fazla dayanamayan karı koca aynı anda sarsıla sarsıla boşaldı tam bende boşalacağım sırada sikimi Serdarin götünden çıkarıp ikisinin arasına geçtim ve spermlerini yutmak için bekleyen Serdar ve karısının yüzüne boşaldım karı koca spermlerimi yalamak için adeta birbiriyle yarışıyorlardı.O gün Mehtap ve kocasını değişik pozisyonlarda defalarca siktim.Onlar bu gün yurt dışında yaşıyorlar ama İstanbul’a her gelişlerinde görüşüyoruz.